Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ανακοινώνεται η απόφαση - Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ???

 


 

 Για την Πέμπτη 7 Μαρτίου είναι προγραμματισμενη συνεδρίαση του εκλογοδικείου Σερρών. Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει γνωστή και η απόφαση του  επί της ενστάσεως των Συμμάχων για το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον δήμο Σερρών. Στο  οτι θα  γίνει γνωστή η απόφαση συνηγορούν οι φήμες οτι ζητήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνσή Σερρών η λήψη  έκτακτων μέτρων αστυνόμευσης του δικαστικού  μεγάρου Σερρών.

8 σχόλια:

  1. Αλήθεια είναι γιατί φοβούνται ότι θα υπάρξει αντίδραση από τον κόσμο με το αποτέλεσμα που επαναφέρει τον κατάπτυστο Χρυσαφη ως Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές από τους πολίτες και να μην γίνονται τα Δικαστήρια, αρένες διαμάχης και τραμπούκικων ενεργειών.

      Διαγραφή
  2. Αύριο σπίτι τους τα 75 θα αλλάξουν το αποτέλεσμα γνωρίζουν πολύ καλά τη έγινε με αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετοιμάζονται για επεισόδια οι χοντροί και ο κοντός...??? Θα σκίσουν τα καλτσόν τους? Η μηπως θα χάσουμε την Θράκη και πάμε πόλεμο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν βγει το αποτέλεσμα υπέρ Χρυσάφη θα πρέπει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Βαρβαρας να παρετηθουν.
    Να δω πως θα κυκλοφορεί στην κοινωνία ο Χρυσαφης,θα πηγαίνει για καφέ στο Σκουτάρι και στην πεπόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι όμως έχει ωραίο καφέ στο Σκούταρι, έλα σε κεράσουμε μαζί με μπουγάτσα και λουκουμάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.