Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : Νέα κατεπείγουσα συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής

 


 

Συνεδριάζει την Παρασκευή 1  Μαρτίου 2024 και ώρα 12:35 μ.μ. στην
10η Κατεπείγουσα Συνεδρίαση η Δημοτική Επιτροπή, στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του
Δημοτικού Συμβουλίου, Κ. Καραμανλή 1, για τη συζήτηση των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας
διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο :Λήψη απόφασης για ορισμό εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών της με αρ. Έκθεσης κατάθεσης Δικογράφου ΑΝΑΚ-ΕΚΤ 149/2023 ΑΝΑΚΟΠΗΣ κατ’ άρθρα
632 και 933 Κ.Πολ.Δ (Ειδική Διαδικασία των άρθρων 615 επ. Κ.Πολ.Δ) των
........................................... κατά 

1. Της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ),   , που εδρεύει στις Σέρρες (οδός Εθνικής Αντίστασης αριθ. 34) και  εκπροσωπείται νόμιμα και 2. Της υπ' αριθμόν 240/2023 διαταγής αποδόσεως της χρήσεως μισθίου και πληρωμής μισθωμάτων της Δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών και της παρά πόδας αντιγράφου εκτελεστού αυτής από 18-12- 2023 επιταγής προς πληρωμή.
ΘΕΜΑ 2ο : Λήψη απόφασης για ορισμό εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με αρ. κατάθεσης ΓΑΚ 47275/2023 Αίτησης (Κατά τη διαδικασία των άρθρων 686 επόμενα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με Αίτημα Προσωρινής Διαταγής κατά το άρθρο 691 Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας) των ....... κατά του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού».
Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της καταληκτικής ημερομηνίας της προσδιορισθείσας δικασίμου των θεμάτων.

2 σχόλια:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.