Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : ""Καπέλο "" της δημάρχου στον πρόεδρο???

 


 

Πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής του Δήμου Σερρών ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Νίκος Κουφοτολης .Αν και η δήμαρχος ( όπως έκαναν σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι Σερραίοι δήμαρχοι) μπορούσε να ειναι η ίδια πρόεδρος . Στην χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής η δήμαρχος για ακόμη μια φορά όχι απλά παρέστη , αλλά προήδρευσε .Προκαλώντας την αντίδραση των μελών που προέρχονται από την παράταξη των Συμμάχων. Οι οποίοι θύμισαν στην δήμαρχο ότι μπορεί να παρευρίσκεται αλλά δεν μπορεί να προεδρεύει γιατί δεν είναι μέλος της επιτροπής 

Η δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι έχει το δικαίωμα και η συνεδρίαση συνεχίστηκε .Η ουσία του ζητήματος βέβαια είναι, ότι είτε έχει το δικαίωμα , είτε δεν το έχει .Από την στιγμή που παραχώρησε το δικαίωμα της στον αντιδήμαρχο . Αλλα σε αρκετές συνεδριάσεις ( μέχρι τώρα ) συμμετέχει και προεδρεύει .Αυτό στην πολιτική λέγεται ""καπελωμα "" 

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.