Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Με ρουσφέτια οι προσλήψεις καταγγέλλουν οι Σύμμαχοι

 


 

 

 

 Να κόντρα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της δημοτικής επιτροπής του δήμου Σερρών . Αυτή τη φορά πεδίο αντιπαράθεσης οι προσλήψεις εργαζομένων με συμβάσεις ΙΔΟΧ με τον πρώην αντιδήμαρχο κ Χρυσανθιδη να εξαπολύει τα βέλη του κατηγορώντας την δημοτική αρχή οτι  προσλήψεις έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες .Καθώς όπως είπε ούτε πρόσκληση ενδιαφέροντος υπήρξε , ούτε η περίφημη πλατφόρμα όπου θα καταγραφόταν οι άνεργοι λειτουργεί


 

7 σχόλια:

  1. Χρυσάφη, Μισιρλη, Χρυσανθιδη και λοιποί συμμαχοι, το καταντήσαμε αηδία. Πολύ πάει να κατηγορείτε εσείς την δημοτική αρχή για ρουσφέτια. Ποιοι; Εσείς οι αρχιερεις των ρουσφετιών. Δεν έχετε κανέναν ηθικό φραγμό.
    Κυρια Μητλιαγκα να τον χαίρεσαι τον Μέντορα σου τον Χρυσανθιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε Βασιλακη; Δε σε ρώτησαν ποιους θέλεις να βολέψεις και πήραν τους δικούς τους; Κανεις μπασκετικός; Τι κρίμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα… είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλαλος ο συγκεκριμένος τύπος στην 4ετια Χρυσάφη. Τώρα όλα τα λογοκρίνει. Τα συμπεράσματα εμφανή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε κακομοίρη Λουλουδοδίκη, καταφέρατε μέχρι και ο Χρυσανθίδης να έχει λόγο καταγγελτικό και να έχει και δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάσει νόμου, στις προσλήψεις διμηνιτων ο Δήμαρχος παίρνει οποιους θέλει. Ο Χρυσανθιδης, ο μόνιμα ηττημένος, υποβοηθουμενος από το TV Δίκτυο ( που πολύ πιθανόν έχει τους λόγους του ) πολεμούν τη δημοτική αρχή Μητλιαγκα για θέματα (π.χ. προσλήψεις διμηνιτων) που σε όλους τους Δήμους της Ελλάδος εδώ και δεκαετίες, όπως και στον Δήμο Σερρών οι αποφάσεις λαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο.
    Ο Χρυσανθιδης έχει καταντήσει πλέον γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα ποιος μιλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.