Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Οπως ο........ φούρνος του Χότζα ????

 


 

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών ήταν και η  Eγκριση χωροθέτησης υπαίθριων οργάνων γυμναστικής, στα πλαίσια εκτέλεσης της σύμβασης προμήθειας με τίτλο : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ».

Ο  αντιδήμαρχος κ. Γάτσιος Αθανάσιος στην εισήγηση του ,έκανε γνωστο οτι τα όργανα θα τοποθετηθούν εντός του Εθνικού σταδίου και από κει και πέρα αρχίζουν τα ωραία . Η παράταξη των Συμμάχων αντέδρασε και δικαίως  , γιατι όπως είπε ο κ Χρυσαφης δίπλα στο εθνικό στάδιο υπάρχει ήδη εγκατεστημένο ένα υπαίθριο γυμναστήριο .Οπότε θα πρέπει να τοποθετηθούν τα όργανα σε άλλο χώρο. Απαντώντας ο κ Γάτσιος ανέφερε οτι πρώτη σκέψη ,ήταν να τοποθετηθούν στην πλατεία Εμπορίου αλλά αντέδρασε , ο σύλλογος αρχιτεκτόνων, δεύτερη σκέψη στο κεντρικό πάρκο , δίπλα στο δημοτικό γήπεδο  ,αλλά αντέδρασαν άλλοι . Η δική του πρόταση για την πλατεία Κατακονόζι προσέκρουσε στην άρνηση των υπηρεσιών του δήμου. Η πρόταση των Συμμάχων να τοποθετηθούν τα όργανα σε κάποιο χωριό ( όπως το Σκούταρι ) δεν έγινε δεκτο από την δημοτική αρχή. Με αυτά και με κείνα τελικά αποφασίστηκε να τοποθετηθούν προσωρινά στο Εθνικό στάδιο και αν βρεθεί άλλος χώρος θα μετακινηθούν

1 σχόλιο:

  1. Ρε τα όργανα ήταν να τοποθετηθούν στο κατακονοζι τι ηλιθιότητες είναι αυτά περί υπηρεσίας; Και η ανάπλαση της πλατείας επί Χρυσαφη ακόμη να γίνει. Παιδική χαρά θα γίνει στο κατακονοζι; κρίμα θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας μια ολόκληρη γενιά χωρίς παιδική χαρά. Τραγικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.