Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : ¨¨Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται καυτό¨¨¨¨

 


 

¨¨Η εκδίκηση ειναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύ﨨 .....αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το πιάτο ήταν καυτό .

Αμέσως μετά το πέρας των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου από την παράταξη των ΕΝΤΟΣ εκφράστηκαν ενστάσεις γιατι η απερχόμενη δημοτική αρχή προχωρούσε σε απευθείας αναθέσεις .Πρόχειρα από ότι θυμόμαστε είχαν τοποθετηθεί δημόσια και η δήμαρχος κ Μητλιαγκα και ο αντιδήμαρχος κ Κουφοτολης .Επίσης η οικονομική επιτροπη εκείνη της περιόδου είχε πάρει και την απόφαση για την σύμβαση  ΤΩΝ  LED που είχε απορριφθεί από την αποκεντρωμένη . Στο ¨¨μάτι του κυκλώνα ¨¨ ....βρέθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής κ Μισιρλης


Την Τετάρτη λοιπόν έλαβε χώρα ειδική συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών με μοναδικό θέμα την έκθεση πεπραγμένων  της Οικονομικής Επιτροπής Β΄  Εξαμήνου έτους 2023.   Εισηγητής ο  αντιδήμαρχος κ Κουφοτόλης. Δεν ξέρουμε γιατι δεν έκανε τον απολογισμό ο τοτε  πρόεδρος της επιτροπής κ Μισιρλης .Πιθανόν δεν προβλέπεται από τον κανονισμό .Όμως δεν πιστεύουμε να ¨¨χάλασε ¨¨ τον κ Μισιρλη. Αφού ο κ Κουφοτολης εστιάζοντας στο ιδιαιτερα υψηλο  ποσοστό των ομόφωνων αποφάσεων της επιτροπής απένειμε τα εύσημα , στον πρόεδρο κ Μισιρλη για τον άψογο τρόπο που λειτούργησε η οικονομική επιτροπη .

Το να πούμε αν υπήρξε καποια ερώτηση ή ένσταση από την πλευρα των δημοτικών συμβούλων των ΕΝΤΟΣ (  τόσα είχαν ειπωθεί  και γραφεί )ειναι περιττό .Και με τη βούλα λοιπόν όλα καλώς καμωμένα  .

Δεν ξέρουμε αν συμφωνεί η Λουλουδουπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.