Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Αξιοποίηση του κτηρίου των Ελλήνων Προσκόπων στην Σκοτούσσα

 




Μετά από πολύμηνες προσπάθειες καταλήξαμε σε συμφωνία με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και μας παραχωρηθήκε το ακίνητο όπου βρισκόταν το Σύστημα Προσκόπων Σκοτούσσας. Επόμενο βήμα είναι η ένταξη του σε πρόγραμμα LEADER προκειμένου να αποκατασταθεί ο χώρος και να ξαναζωντανέψει. Έχουμε φιλόδοξα σχέδια για την αξιοποίηση του ακινήτου, επιγραμματικά αναφέρουμε ότι θα αποτελέσει σημείο ανάδειξης της πολιτισμικής παράδοσης της πανήγυρης, ένας χώρος θα διατεθεί για να παρουσιάσει την ιστορία των Προσκόπων Σκοτούσσας ενώ σκοπεύουμε στη διάρκεια της πανήγυρης να λειτουργεί σταθμός πρώτων βοηθειών!
Τέλος να αναφέρουμε ότι ανάλογη πρόταση έχει υποβληθεί και προς τη ΓΑΙΟΣΕ για τον σιδηροδρομικό σταθμό και σύντομα θα έχουμε την απάντηση από το τμήμα μισθώσεων στην Αθήνα!"
 
 " Κοινό Σκοτουσσαίων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.