Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Με ποια κριτήρια θα γινει η επιλογη των ειδικών συνεργατών ????

 


 

Μέχρι τις   4/2/2024. ήταν η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων όσων ενδιαφέρονταν να καλύψουν των πέντε θέσεις Ειδικών Συμβούλων Δημάρχου.Τις επόμενες ήμερες θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για το ποιοι και ποιες επιλέχθηκαν για την κάλυψη των θέσεων .

Δεν ξέρουμε αν η δημοτική αρχή δημοσιοποιήσει τον πίνακα των υποψήφιων με τα ακαδημαϊκά και εργασιακά προσόντα που διέθεταν. Ώστε να έχουν και μια άποψη αν όσοι επιλεγούν ήταν οι καλύτεροι .Γιατι τα περί αξιοκρατίας τα ακούσαμε πολλές φορές τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά από την δήμαρχο

5 σχόλια:

  1. O Χρυσαφης αξιοκρατικά πήρε τους συνεργάτες του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά ειναι θεμα δημοσιογραφικης διερευνησης ή ενασχολησης; Παντοτε επιλεγονται προσωπα εμπιστοσυνης και η προκηρυξη ειναι τυπικη για ξεκαρφωμα. The winner ...takes all. Το ζηρημα ειναι αν θα ναι φελλοι οπως του ηττημενου. Αποψη μου.. δε νομιζω. Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς έτσι, καμία διαφορά για τους ΕΝΤΟΣ, καμία νεα αρχή, να είχαμε να λέγαμε, τον κόσμο κοροϊδεύαμε. Όπως το έκαναν αυτοί έτσι και εμείς, ωραία εξήγηση, «αντρίκια». Πως το έλεγαν, σαν το σπίτι μας, μόνο που οι ΕΝΤΟΣ γρήγορα μετέτρεψαν τον Δήμο σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τυπική προκήρυξη!!! δηλαδή ο Νόμος λέει, πάρε όποιον θέλεις αλλά κάνε μια προκήρυξη για ξεκάρφωμα ή φωτογραφική. Δηλαδή δεν εφαρμόζουμε το "Νόμο" γιατί ο the winner...takes all, ε ρε πράγματα που ακούμε από τον Νομικό Γ.Σ και θα εφαρμόσει η Νομικός μας Δήμαρχος. Προκήρυξη ξεκάρφωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς ζεις σε άλλο κόσμο. Η κατάσταση σε αυτοδιοικητικό επίπεδο και κεντρικής πολιτικής σκηνής βρίθει απο κλασσικά παραδείγματα των όσων δηθεν σε εξοργίζουν. Αν θες να κάνεις τον εξυπνάκια λάθος άνθρωπο επίλεξες. Μάλλον χώνεψες το καινοφανές να προσλαμβάνεται ειδικός συνεργάτης χωρίς τυπικά προσόντα για να παράσχει συμβουλές για ανείσπρακτους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΣ. Μάθε πρώτα να σχολιάζεις επώνυμα και μετα θα σε απαντήσω. Γ.Σ.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.