Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΔΕΥΑΣ, Κατάλληλο ,για πόση το νερό στον Λευκώνα

 


 
 
 
Μετά από εργασίες υπερχλωρίωσης του εξωτερικού και του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Λευκώνα, είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τους κατοίκους πως από σήμερα Σάββατο 24-02-2024, το νερό το οποίο διανέμεται μέσω του δικτύου ύδρευσης, είναι κατάλληλο και για πόση
Ευχαριστούμε τους κατοίκους της περιοχής αυτής για την κατανόησή τους.

4 σχόλια:

  1. Βαρβάρα έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα πενταετίας για το χωριό μου τον Λευκωνα. Και ακόμη δεν βγήκε. Έχουμε να δούμε πολλά καλά. Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντός είναι ένας πολύκυτταρικός οργανισμός που όλοι μαζί δρούμε και παίρνουμε τις αποφάσεις ο λόγος σου πλέον έχει αξία με Δήμαρχο την Βαρβάρα Μητλιάγκα έχεις Δήμαρχο δίπλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξερασω τώρα ή μετά; Τι λες βρε άνθρωπε του Θεού..; Ευτυχώς δε θα παραμείνει για πολύ η Μπάρμπι

      Διαγραφή
  3. Σερραίοι ξεσηκωθητε. Όπως έχει διαρρεύσει από την πλευρά Χρυσάφη με δάκτυλο ΝΔ μάλλον κερδήθηκε η ένσταση και θα τον φάμε στην μάπα άλλα πέντε χρόνια! Μην το αφήσετε έτσι! Πρέπει να βγούμε στους δρόμους. Μας στερούν την δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.