Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου

 


 

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών δια περιφοράς, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 12-2-2024, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1o:«Έγκριση της υπ΄ αρ. 167/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ», με θέμα:  Έγκριση Προγράμματος δράσης έτους 2024 »

Εισηγήτρια: Η πρόεδρος της  ΔΗ.ΚΕ. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κα. Πανταζή Β.

 

 

ΘΕΜΑ 2o: Έγκριση συμμετοχής αιρετού εκπροσώπου στην 3η διακρατική συνάντηση του έργου Breaking Isolation.

Εισηγήτρια: Η Εντεταλμένη Σύμβουλος κ. Χατζηγαβριήλ Δ.

 

     Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα  σύμφωνα με:

 

Θέμα 1ο:Την άμεση ανάγκη καταβολής των δεδουλευμένων των υπαλλήλων στην ΔΗ.ΚΕ. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, η οποία για να πραγματοποιηθεί πρέπει να εγκριθεί το πρόγραμμα δράσης του έτους 2024

 

Θέμα 2ο:, Σύμφωνα με την υπ΄αριθμ.4560/08-02-2024 εισήγηση του Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Ποιότητας και Αποδοτικότητας, η τρίτη διακρατική συνάντηση των εταίρων του έργου Breaking Isolation θα λάβει χώρα στις 20-21 Φεβρουαρίου 2024 στην πόλη Polbal της Πορτογαλίας, λόγω των ημερομηνιών πραγματοποίησης της συνάντησης και τις ανάγκες προετοιμασίας του συμμετέχοντα, κρίνεται απαραίτητη η άμεση λήψη απόφασης ορισμού ενός αιρετού οποίος και θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Σερρών.   

 

    Ο χρόνος έναρξης και λήξης της συνεδρίασης καθορίζεται από τις 11:30 έως τις 13:00 αντίστοιχα και ο τρόπος επικοινωνίας (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, κ.ά.). Η καταγραφή τυχών απόψεων και τοποθετήσεων των μελών καθώς και οι ψήφοι επί της πρότασης αποδεικνύονται από αποστελλόμενο έγγραφο (ή ηλεκτρονικό μήνυμα) στην παρακάτω δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: proedrosds@serres.gr ή μέσω sms στο τηλέφωνο της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών.

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.