Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Aντώνης Σαμαράς:Με την Ιστορική ομιλία κατατρόπωσε τους προθύμους του Klaus Schwab και της Ατζέντας 2030 μείωσης του δυτικού πληθυσμού

  


 

 

Ο Αντώνης Σαμαράς κατατρόπωσε τους προθύμους του Klaus Schwab και της Ατζέντας 2030 ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού. Δεκάρα δεν δίνει ο Schwab για... τα ομόφυλα ζευγάρια. Απλά χρησιμοποιεί κάθε εργαλείο για τον έλεγχο και τη μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού. Ανάμεσα στους προθύμους της Ατζέντας όλοι σχεδόν οι δυτικοί ηγέτες-είναι οι ίδιοι ηγέτες οι οποίοι επέβαλαν το αφήγημα της planδημίας και των εμβολίων ευθανασίας COVID-19.

By Pendulum

Είναι οι ίδιοι ηγέτες που δείχνουν πρόθυμοι να επιβάλουν κάθε εργαλείο της Ατζέντας μείωσης του πληθυσμού επειδή το απαιτεί το WEF το οποίο ανέλαβε την εργολαβία ελέγχου και μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού για λογαριασμό της elite που της “ανήκει ο κόσμος” και κυρίως το εργαλείο του παγκοσμίου χρέους.

Ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα οι πολίτες του δυτικού κόσμου συνειδητοποιούν την επιχείρηση εξόντωσής τους η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και τα εργαλεία στη φαρέτρα της elite είναι πολλά σε αυτή τη κατεύθυνση.

Ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα προσέφερε τον εαυτό του στο αυτονόητο με μία συγκλονιστική ομιλία. Προσέφερε τον εαυτό του στους πολίτες οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι βιώνουμε την επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού. Πρόκειται πράγματι για μία ιστορική ομιλία.

«Επικαλούνται προσχηματικά τα παιδιά. Αλλάζουν τον ίδιο τον ορισμό της οικογένειας. Καταργούμε την πυρηνική οικογένεια. Μάνα και πατέρας είναι δύο διακριτά συναισθηματικά πρότυπα. Δεν μπορείς κανείς να τα υποκαταστήσει. Πώς είναι δυνατόν η έννοια του γάμου να επεκτείνεται σε σχέσεις που δεν συνδέονται με την μητρότητα, ούτε παράγουν παιδιά; Μη νομίσετε ότι το νομοσχέδιο αφορά ελάχιστα άτομα. Πράγματι αφορά άμεσα ελάχιστους αλλά στην ουσία αγγίζει τους πάντες»

Από το 1977 μέσα σε αυτή τη Βουλή, έχω δει πολλές ιδεοληψίες που εμφανίστηκαν ως “προοδευτικές τομές”. Και μετά απέτυχαν ή χρεοκόπησαν ή ξεχάστηκαν. Σε όλα αυτά τα χρόνια είδα πολλά – αλλά ΠΟΤΕ δεν είδα ένα τόσο ζοφερό τοπίο για τη Δύση συνολικότερα, όσο σήμερα. Τόσο ζοφερό για την ίδια την Ευρώπη, στην οποία πιστεύουμε- και τόσο τραυματικό για τις αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας, τις οποίες όλοι υπηρετούμε.

Αναλογιστείτε τα αυτά. Γιατί καθώς διολισθαίνουμε σιγά-σιγά στο λεγόμενο woke culture, σε αυτές τις θεωρίες “αποδόμησης των πάντων” – αποδόμησης των συνόρων, αποδόμησης της οικογένειας, αποδόμησης των συλλογικών μας ταυτοτήτων και πατρίδων – οδηγούμε τον κόσμο στον απόλυτο Κυνισμό! Τον στρέφουμε εναντίον μας. Και στέλνουμε πολλούς στους εχθρούς των φιλελεύθερων αξιών.

Κύριοι της Κυβέρνησης, Δεν κάνετε έτσι στροφή στο “Κέντρο”.

Δεν είναι «Κέντρο» η ανατροπή της οικογένειας, δεν είναι «Κέντρο» η κατάργηση της Μάνας και του Πατέρα. Δεν είναι «φιλελευθερισμός» να δίνονται παιδιά προς τεκνοθεσία σε… «κοινόβια».

Δεν είναι «προοδευτισμός» οι πολυγονείκές οικογένειες». Δεν είναι «εκσυγχρονισμός» η θεωρία των 69 φύλων.

Δεν είναι «προαγωγή του Πολιτισμού», να διαβάζουν παραμύθια Drag Queens σε παιδάκια του Δημοτικού ή του Νηπιαγωγείου.

Δεν είναι «μεταρρύθμιση» η προσχώρηση στην κουλτούρα της αποδόμησης των πάντων, στο woke culture.

Δεν ενώνεται έτσι ο Ελληνικός λαός!

Δεν ενισχύεται έτσι η Ενότητα του Έθνους μας. Προσχωρώντας σε θολές ιδεοληψίες και σε έναν επικίνδυνο δικαιωματισμό.

Ο πρώην πρωθυπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να καταψηφίσουμε αυτό το νομοσχέδιο».

Όλοι οι ομοφυλόφιλοι δεν συμφωνούν πάντα με τους ΛΟΑΤΚΙ. «Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ… Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του…Περήφανος μπορείς να είσαι για….χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.