Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Βισαλτιας : Με λαμπρότητα εορτάστηκε η 111η επέτειος της απελευθέρωσης της Νιγρίτας

 





Με λαμπρότητα εορτάστηκε η 111η επέτειος της απελευθέρωσης της Νιγρίτας, παρουσία επίσημων, κλήρου και πλήθους κόσμου.

Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο μπροστά από το Δημαρχείο.

 

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Στάθης Κωνσταντινίδης, ενώ η Βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή, κατέθεσε στεφάνι ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν επίσης, ο Βουλευτής Θεόφιλος Λεονταρίδης, η Δήμαρχος Νιγρίτας Βάνα Πλιάκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, αιρετοί της Τ.Α., ο Πολιτευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, φορείς του τόπου και πλήθος κόσμου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με την μαθητική παρέλαση, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής μπάντας της Νιγρίτας.

 serrespost.gr

1 σχόλιο:

  1. Ημέρα Τιμής είναι καί ΜνήΜης είναι κι όχι γιορτή. Μάθετε επιτέλους σωστά Ελληνικά. Γιορτή θά ήταν εάν η εξέδρα τών επισήμων είναι στημένη στό εν λειτουργία (ανοιχτό) ξενοδοχείο ΓΕΡΑΚΙΝΑ καί όχι νά παρελαύνουν οι ΓΕΡΑΚΙΝΕΣ (μπροστά της) μέ κλειστή τό ΓΕΡΑΚΙΝΑ. Ολα τ' άλλα, "κούρευε χελώνες καί άρμεγε λαγούς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.