Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΜΓΣ Πανσερραϊκός: 11 μετάλλια στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης

 




Οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης στα Ιωάννινα, ολοκληρώθηκαν. Η ομάδα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός εκπροσωπήθηκε από 15 αθλητές και επέστρεψε με 11 μετάλλια.

Αναλυτικά:

  • Ο Ραφαήλ Κόκκινος κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στα 50 μ. και 100 μ. επιφάνεια και στα 50 μ. άπνοια, στην κατηγορία των εφήβων. Ο Ραφαήλ, και στα τρία αγωνίσματα, έπιασε τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νέων του 2024, στη Λιθουανία.
  • Η Αγγελική Κίρδα κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στα 50 μ. και 100 μ. επιφάνεια και στα 50 μ. άπνοια, στην κατηγορία των παγκορασίδων Α’.
  • Ο Εμμανουήλ Κατιρτζόγλου κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο στα 50μ. άπνοια και 2 ασημένια στα 50μ. και 100μ. επιφάνεια, στην κατηγορία των παμπαίδων Α’.
  • Η Ηλιάνα Κεραμιδάρη κατέκτησε 1 χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. επιφάνεια στην κατηγορία παγκορασίδων Β’.
  • Ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης κατέκτησε 1 χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. διπλά πέδιλα, στην κατηγορία των αγοριών 10-11.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκός:

Όλοι οι αθλητές μας τίμησαν το αθλητικό ιδεώδες επιδεικνύοντας ομαδικότητα και ευγενή συναγωνισμό.

Αν και η χρονιά ξεκίνησε με αμφιβολία για το αν θα ανοίξει το κολυμβητήριό μας, κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Πάντα με τη βοήθεια των προπονητών Δημήτρη Κόκκινου και Θωμά Κόκκινου και την αμέριστη συμπαράσταση του έφορου Τεχνικής Κολύμβησης του Πανσερραϊκού Αντώνη Κώστογλου!

Άγγελε, Αγγελική, Βασίλη, Γιάννη, Δέσποινα, Ευγενία, Ηλιάνα, Θάλεια, Κώστα, Κωστή, Μάνο, Νεφέλη, Πάρη, Ραφαήλ, Φίλιππε, ήσασταν όλοι σας υπέροχοι! Θερμά συγχαρητήρια!

 

 https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.