Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σιντικης : Πρόσληψη συμβούλων του δημάρχου για θέματα τουρισμου

 


 

 

  Ο Δήμος Σιντικης προχωρά στην πρόσληψη Ειδικών Συνεργατών του  Δημάρχου Σιντικής, με ειδικότητα στη Διοίκηση Τουρισμού»

Την Πλήρωση μίας (01) θέσης Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας ΤΕ Διοίκησης Τουρισμού, η οποία θα καλυφθεί με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οιασδήποτε μορφής.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.

ΕΔΩ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

 

 Την Πλήρωση μίας (01) θέσης Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας ΤΕ
Διοίκησης Τουρισμού, η οποία θα καλυφθεί με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού
Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

ΕΔΩ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.