Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Εσκεμμένη υποβάθμιση ?????


 

 

 Μεταξύ συγγενών και φίλων ( που λέει ο λόγος ) έχει χθες ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Χρυσαφη για το 2022. Βέβαια ο πρώην δήμαρχος εμφανίσθηκε οργανωμένος συνόδευσε τα όσα είπε με την προβολή δεκάδων διαφανειών σχεδιαγραμμάτων και φωτογραφιών , κάνοντας έναν απολογισμό της τετραετίας. Βέβαια η όλη του προσπάθεια μάλλον έπεσε στο κενο. Η συνεδριαση δεν προβλήθηκε από το κανάλι του δήμου στο YouTube .H  δήμαρχος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίασε  , όσοι από τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της παρούσας δημοτικής αρχής παραβρέθηκαν ¨¨αγνόησαν ¨¨ τα όσα είπε ο κ Χρυσαφης και δεν αντιπαρατέθηκαν μαζί του. Ενώ και από τα ΜΜΕ η ομιλία του δεν έτυχε ιδιαίτερης προβολής .Σε σημείο που 24 ώρες μετα είναι σαν να μην έγινε πότε. Αν λέμε κάποιοι ήθελαν ( τα οσα θα πει ο πρώην δήμαρχος ) να περάσουν ¨¨στα ψιλα ¨¨ της επικαιρότητας το πέτυχαν απολύτως παρατήρησε ο σμπίρος

3 σχόλια:

  1. Τι να μας πει ο Χρυσάφης. Όχι μόνον δεν υλοποίησε κανένα δικό του έργο στην θητεία του, από αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά, αλλά έκανε και ζημιά στον Δήμο Σερρών κατά τη διάρκεια της θητείας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολύ σωστά κάνανε… μόνο αυτό του αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένώ εσείς ως καλό φερέφωνο του Αλέκου ανεβάσατε 2-3 άρθρα για τον μεγάλο απολογισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.