Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Οι προεκλογικές υπερβολές και η μετεκλογική μεταστροφή ???

 




Στη συνεδρίαση της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Σερρών, μεταξύ των άλλων, συζητήθηκε και το θέμα της μελέτης για το νέο κολυμβητήριο του Δήμου Σερρών και η απαραίτητη παράταση 7,5 μηνών για την ολοκλήρωση της.

Στο θέμα αυτό, όπως καταγγέλθηκε από τα τρία μέλη του συνδυασμού «Συμμαχία Σερραίων» (Χρυσανθίδης, Χράπας, Μισιρλής), έγινε πολλή προεκλογική σπέκουλα αλλά τώρα η νέα διοίκηση του Δήμου Σερρών  προσγειώνεται στην πραγματικότητα και διαπιστώνει ότι η όποια καθυστέρηση προέκυψε από εξωγενείς παράγοντες και από την απερχόμενη διοίκηση είχε γίνει το καλύτερο δυνατό.

Σε κάποιο αντίλογο, που πήγε να διατυπωθεί από πλευράς της νέας διοίκησης, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χρυσανθίδης ζήτησε να έρθουν στην επιτροπή υπηρεσιακοί παράγοντες για να εξηγήσουν τα πράγματα και να καταφανεί ότι από πλευράς πολιτικής ηγεσίας του Δήμου Σερρών δεν υπήρξε ολιγωρία και παραλείψεις.

Συνηθισμένο φαινόμενο οι προεκλογικές υπερβολές και η μετεκλογική μεταστροφή που επιβάλλει η πραγματικότητα.

Δ.Ν.

 

 

 https://sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.