Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σιντικης : Και ήταν το κρύο τσουχτερο

 


 

 

  Για τα όσα έλαβαν χώρα στην τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου δημοτικου συμβουλίου Σιντικης γράφει ο επικεφαλης της παράταξης ΕΝΩΣΙ . Ιωσηφ Παναγιωτίδης :

Εχθές Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023  πραγματοποιήθηκε (απο αναβολή λόγω μη απαρτίας την προηγούμενη ημέρα )  το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Χρονιάς αλλά και της Δημοτικής Αρχής με σοβαρά τακτικά θέματα.
Η εικόνα απογοητευτική.
👉🏻Σε μια παγωμένη αίθουσα με οριακή απαρτία απο όπου απουσίαζαν αντιδήμαρχοι αλλά ακόμη και εισηγητές των θεμάτων έληξε η διαδρομή των τεσσάρων χρόνων.
Μια δημοτική αρχή θα έπρεπε κατά την άποψη μου να πραγματοποιήσει
σε μια πανηγυρική και γιορτινή ατμόσφαιρα την λήξη της θητείας της αλλά και του έτους με ευχές και ευχαριστίες προς όλους !!
👉🏻Έχοντας εικόνα απο Δημοτικά Συμβούλια σε όλη την επικράτεια θεωρώ ότι ήταν μακράν η χειρότερη δημοτική περίοδος των τελευταίων χρόνων και ως προς την λειτουργία της αλλά και ως προς την αποτελεσματικότητα της.
👉🏻Αποδεικνύεται με ξεκάθαρο τρόπο που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση πως «η στράτευση» ίσχυε  όσο υπήρχε «ιδιοτελές ενδιαφέρον» και εξανεμίστηκε αμέσως και με άχαρο τρόπο χωρίς να τηρηθούν ούτε τα προσχήματα !!
👉🏻Λαμβάνοντας υπόψιν αποφάσεις, ενέργειες και πληροφορίες το μέλλον δεν προοιωνίζεται δυστυχώς καθόλου καλύτερο εκτίμηση για την οποία δεν θα ήθελα να δικαιωθώ!!!
Καλή χρονιά σε όλους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.