Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Παπαβασιλείου : Είναι ώρα οι Σύμμαχοι να καταλάβουν οτι έχασαν

 


 

Από αυτούς που δεν φαίνεται να… πείστηκαν ευθύς εξ αρχής από την ανωτερότητα του απερχόμενου Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη το βράδυ των εκλογών όταν πήγε να συγχαρεί την νέα Δήμαρχο Βαρβάρα Μητλιάγκα, μια ανωτερότητα που αποδείχθηκε τελικά επίπλαστη, ήταν ο έμπειρος Δημοτικός Σύμβουλος της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων» Βασίλης Παπαβασιλείου.

Κληθείς να καταθέσει το πολιτικό του σχόλιο για την απόφαση του Αλέξανδρου Χρυσάφη να καταθέσει ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος, ο κ. Παπαβασιλείου δήλωσε στο Infonews24 με έμφαση πως «σαφώς το περίμενα, το είχα πει πριν ακόμη από το ίδιο βράδυ της εκλογής της νέας δημάρχου. Ήμουν σίγουρος ότι θα προβεί σε ένσταση παρά τα συχαρίκια της ημέρας εκείνης και κάποιοι δεν με πίστευαν. Όταν όμως κατέθεσε την ένσταση ο κ. Χρυσάφης, τότε πείστηκαν άπαντες».

Καταθέτοντας την εμπειρία του, αλλά υπογραμμίζοντας πως οι δικαστές είναι αυτοί που θα λάβουν την απόφαση, ο Δημοτικός Σύμβουλος της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων» εξέφρασε την προσωπική του άποψη πως η ένσταση Χρυσάφη δεν θα έχει… τύχη.

«Νομίζω ότι οι δικαστές έχουν τον κοινό νου, δεν είναι εξωγήινα όντα και ξέρουν ποιο είναι το σωστό και το δίκαιο και νομίζω ότι η κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα θα δικαιωθεί» ανέφερε ο κ. Παπαβασιλείου, ο οποίος υποστήριξε πως η κατάθεση της ένστασης είναι ένα γεγονός που δεν επιδέχεται σχολιασμού, ωστόσο έκανε λόγο για άσκοπες κινήσεις, που «ερεθίζουν» περισσότερο και τις δύο πλευρές, αναγκάζοντας την παράταξη της κ. Μητλιάγκα να καταθέσει αντένσταση.

«Νομίζω ότι αυτά δεν οδηγούν πουθενά. Πρέπει να υπάρχει γενναιότητα ψυχής, διότι αυτά δεν τα εξέτασε ο απλός πολίτης. Το πρωτοδικείο Σερρών έκρινε τις εκλογές με αυτό το αποτέλεσμα. Τελεία και παύλα. Το δέχεσαι χωρίς δεύτερη κουβέντα. Υπήρξαν στο παρελθόν Δήμοι, όπως ο Δήμος Ανωγείων, όπου με μία ψήφο διαφορά επικράτησε ο ένας υποψήφιος έναντι του άλλου. Αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν, έδωσε ευχές ο ένας στον άλλον και συνέχισαν χωρίς ενστάσεις. Εδώ στις Σέρρες φαίνεται ότι το έχουμε παράδοση. Είτε για 12, 13 ψήφους, είτε για 35, είτε για 155 να κάνουμε ενστάσεις. Δεν νομίζω ότι μας τιμά ιδιαίτερα» επεσήμανε- τέλος- ο κ. Βασίλης Παπαβασιλείου.

 https://infonews24.gr/

1 σχόλιο:

  1. Εσύ από εκπρόσωπος τύπου του τσιμερηκα έγινες της Βαρβάρας τωρα;;; βγάλε και τον καρυπογλου Βαρβάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.