Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Αμφίπολης : Σαββατο 23/12 η ορκωμοσία του δημάρχου και του δημοτικου συμβουλίου

 

 
 
Ο Δήμος Αμφίπολης σας προσκαλεί στην επίσημη ορκωμοσία του Δημάρχου Φραστανλή Στέργιου , των νεοεκλεγέντων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των τοπικών Συμβούλων του Δήμου μας. Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο , 23 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Ροδολίβος , στην αίθουσα κινηματογράφου του "Σινέ Ρόδον".
Ο Δήμαρχος, οι δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι, θα αναλάβουν την ευθύνη για την καθοδήγηση και την ανάπτυξη του Δήμου μας για τα επόμενα χρόνια. Η ορκωμοσία αποτελεί την έναρξη μιάς νέας θητείας με νέες ιδέες και προοπτικές που θα ενισχύσουν την πρόοδο και την ευημερία των δημοτών και της περιοχής μας.
Ο Δήμος Αμφίπολης καλεί όσους δημότες επιθυμούν να παραβρεθούν σε αυτή τη σημαντική στιγμή και να υποστηρίξουν τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στην πορεία τους προς την υλοποίηση των κοινών μας στόχων και οραμάτων.
Ο Δήμαρχος
Φραστανλής Στέργιος
Επικοινωνία:
Για περαιτέρω πληροφορίες ή ερωτήσεις σχετικά με την τελετή ορκωμοσίας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του Δήμου στο τηλέφωνο 23243 -50100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.