Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : ¨¨Του χρονου ¨¨ θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ

 


 

 

Απλήρωτοι για 5ο μήνα οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ του δήμου Ηράκλειας . Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου . Μιλώντας ο δήμαρχος Γιώργος Κουτσακης στον Γιώργο Καπετάνιο στο δελτίο ειδήσεων του ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Επέρριψε την ευθύνη στην ΕΕΤΑΑ η οποία διαχειρίζεται την χρηματοδότηση των ΚΔΑΠ και η οποία σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει καθυστερήσει την ολοκλήρωση των ελέγχων και την εκταμίευση των χρημάτων στους δήμους .Από την πλευρα μας κάναμε οτι έπρεπε να κάνουμε σημείωσε ο δήμαρχος , αλλά το πρόγραμμα ειναι αυτοχρηματοδοτούμενο και δεν μπορεί ο δήμος να πληρώσει τους εργαζόμενους από άλλα κονδύλια .

 

Ο κ Κουτσάκης συνεχίζοντας έκανε γνωστο οτι ο δήμος έλαβε έκτακτη χρηματοδότηση 214.000 ευρώ από το υπουργειο εσωτερικών. Μέρος αυτών των χρημάτων θα δοθεί στην κοινωφελή επιχείριση η οποία θα μπορέσει να προχωρήσει στην πληρωμή μέρους των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Σε ερώτηση του Γιώργου Καπετάνιου αν αυτό γίνει πριν τις γιορτές ο δήμαρχος απάντησε οτι μάλλον αυτό δεν ειναι δυνατόν .

Οπότε   πιθανότατα πάμε για τις αρχες του 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.