Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Πανσερραικος Α2 γυναικών : Ντέρμπι κορυφής με τον Παναθλητικό.


 

 

 

Ο Πανσερραϊκός STIHL, δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν μέχρι τώρα, κόντρα στον δυνατό Παναθλητικό. Η Σερραϊκή ομάδα, είναι αήττητη και τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 7 αγώνων, με σπουδαίες νίκες, εντός και εκτός έδρας. Ο αγώνας της Κυριακής, 3 Δεκεμβρίου, στις 13;00, στο κλειστό της Κοιλάδας, έχει τον απόλυτο χαρακτήρα ντέρμπι, αφού οι δυο ομάδες, είναι οι βασικές διεκδικήτριες για την άνοδο.

Ο coach, Πασχάλης Ρούλης, προετοίμασε όλη την εβδομάδα, τις παίκτριες του, για αυτό το ματς, ειδικών συνθηκών και περιμένει μια καλή εμφάνιση, μπροστά στο Σερραϊκό κοινό. Η διεθνής Ισλανδή Οσκ, έχει ενοχλήσεις απο τον τραυματισμό της αλλά θα αγωνιστεί. Η εμπειρία των μεγάλων αγώνων, που έχουν οι παίκτριες του Πανσερραϊκού είναι σημαντική και αυτό αναμένεται να δούμε και κόντρα στον ισχυρό Παναθλητικό.

Η αντίπαλος των «λιονταριών», είναι κι αυτή αήττητη, έχοντας κάνει το ρεπό της και είναι, με έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν κόντρα στην ΜΕΝΤ. Στην σύνθεση της διαθέτει καλές παίκτριες με σπουδαιότερη την Βρετανίδα διεθνή Shequila Joseph, που αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Πρόσκληση-ΔΩΡΕΑΝ

Το κοινό που θα βρεθεί στο Κλειστό της Κοιλάδας, θα ευχαριστηθεί ένα σπουδαίο ματς, με την διοίκηση του Πανσερραϊκού, να φροντίζει για τους φίλους της ομάδας, να εισέλθουν δωρεάν με όλη την οικογένεια τους, εκτυπώνοντας την ψηφιακή πρόσκληση

ΕΔΩ για να είσέλθετε ΔΩΡΕΑΝ!!! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.