Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Υπαρχουν προβλήματα αλλα θα αντιμετωπιστουν σύντομα

 


 

 

 Για τα προβλήματα που υπάρχουν στο κτήριο που στεγάζεται η πινακοθήκη Ξενάκη ρωτήθηκε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης

Η απάντηση του δημάροχυ

ΠΗΓΗ

Για τα προβλήματα θέρμανσης στην Πινακοθήκη Ξενάκη, η οποία εγκαινιαστηκε μόλις πριν δύο χρόνια, είπε πως αυτά σύντομα θα αντιμετωπιστούν από τον εργολάβο ανάδοχο του έργου της γεωθερμίας. Υποστήριξε πως το έργο παραλήφθηκε κανονικά από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, και πως πέρασε η περίοδος της εγγύησης καλής λειτουργίας.

Σε ερώτημα πως γινεται ένα νέο σύστημα να παρουσιάζε βλάβη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, είπε πως δεν είναι ειδικός και πως γι’αυτό, άλλοι θα πρέπει να απαντήσουν.

(σ.σ. Να σημειώσουμε πως ο εργολάβος του συστήματος γεωθερμίας είναι ο… ίδιος που είχε το έργο στο 9ο Δημοτικό Σχολείο και από την έκρηξη που σημειώθηκε προν έναν σχεδόν χρόνο (4-12-2022), έχασε την ζωή ο 11χρονος μαθητής)

1 σχόλιο:

  1. Μέγα σκάνδαλο κι αυτό. Ολοι ξέρουν ποιος είναι πίσω από την εταιρία και οι αναθέσεις σε αυτή γίνονται χωρίς καν να ζητηθούν προσφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.