Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Η λάθος προεκλογική καμπάνια και η αποποίηση των πολιτικών ευθυνών

 


 

Στον πόλεμο λάσπης (που όπως ισχυρίστηκε ) δέχθηκε η Συμμαχία Σερραιων κατά την προεκλογική περίοδο αναφέρθηκε ο δήμαρχος; Σερρών κ Αλέξανδρος Χρυσάφης στην  πρόσφατη συνέντευξη τύπου .Ο οποίος έκανε και ειδική μνεία στις επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένεια του .Βέβαια ο δήμαρχος δεν είπε κάτι συγκεκριμένο ποιοι ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στον ίδιο και την οικογένεια του , αλλα αν  ισχύουν τα οσα υποστήριξε  ειναι σίγουρα καταδικαστέα .Με αφορμη ομως τα οσα είπε ο δήμαρχος να πουμε οτι δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην προεκλογική καμπάνια των Συμμάχων. Η οποία επιλέχθηκε να έχει ένα και μόνον ένα πρωταγωνιστή τον δήμαρχο και την οικογένεια του

. Η κόρη του ήταν συμπρωταγωνίστρια του ( σχεδόν σε ολα ) τα προεκλογικά σποτ. Με τις φράσεις  ¨¨γιατι μπαμπά¨¨  , ¨¨που είμαστε μπαμπά¨¨ ξεκινούσαν τα περισσότερα βιντεο . Ο εγγονός του δημάρχου συμμετείχε στο σποτ για τις παιδικές χαρές . Ακομη και ο ανιψιός του δημάρχου επιστρατεύθηκε  στο τελευταίο προεκλογικό σποτ.

Επομένως δήμαρχε ο ισχυρισμός σου οτι δεν καταφέρατε να κάνετε γνωστο στους δημότες τα όσα επιτύχατε στην τετραετία .Οφείλεται στον λάθος σχεδιασμό της προεκλογικής σας καμπάνιας  .

Κάποιος λοιπόν να αναλάβει την ευθύνη για την παταγώδη αποτυχία της προεκλογικής καμπάνιας των Συμμάχων .Η οποία  Λαμβάνοντας υπόψιν οτι οι εκλογές κρίθηκαν με 37 ψήφους διάφορα  έκρινε και το αποτέλεσμα

3 σχόλια:

  1. Ρε ανόητε, το εμπεδώσαμε.
    Φτάνει με την επανάληψη της επανάληψης.
    Το πολύ το "κύριε ελέησον", το βαριέται και ο παπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν είναι έτσι, όταν βάζεις εσύ την οικογένειά σου στο κάδρο, δεν μπορεί μετά να λες ότι δέχτηκε λάσπη. Δε λέω ότι είναι σωστό, αλλά λίγο μυαλό να έχεις καταλαβαίνεις ότι όλο και κάτι θα πουν και φροντίζεις εσύ πρωτίστως να τους προφυλάξεις. Σε ό,τι αφορά τα σποτ. Για τα άλλα καλά κάνει και δε μιλά. Δημότες είμαστε και ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος που πέρασε από τις Σέρρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.