Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Σύριζα Σερρών : Εντός, εκτός, εναλλάξ και επί τα αυτά

 


 

Συνεχίζεται ο εμφύλιος στον Συριζα με τις αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών . Στην Σερραϊκή Συριζαιικη πολυκατοικία αρκετά είναι τα στελέχη που έχουν αποχωρήσει και κάποιοι βρίσκονται στην πόρτα εξόδου. Σε οτι αφορά τους τρεις πρώην βουλευτές. Η κ Αφροδίτη Σταμπουλη έχει κουνήσει μαντήλι από τους πρώτους. Λευτέρης Αβραμάκης και Κώστας Καρπουχτσης παραμένουν εντός κόμματος. Αλλά ο σμπίρος μου ψιθύρισε οτι η παραμονη τους έχει ορίζοντα εως τις ευρωεκλογές του 2024 .Απο κει και μετά όλα είναι ανοιχτά και θα εξαρτηθούν από το εκλογικό ποσοστό του κόμματος .Και όπως μου τόνισε με νόημα εκτός από το νέο κόμμα Τσακαλωτου , Αχτσιογλου και λοιπων .Υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ

2 σχόλια:

  1. ".Υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ", η μητέρα όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αβραμάκης είδε λίγο φως και ως γνωστός οπορτουνιστής έμεινε και το «παίζει» Κασσελακικός. Ο Καρπουχτσής έχει δεχτεί επιθέσεις φιλίας από το ΠΑΣΟΚ , αλλά φαίνεται πως μένει προς το παρόν ΣΥΡΙΖΑ μιας και αυτόν εξέλεξε ο κόσμος. Η Σταμπουλή κρατάει τίμια στάση και τους διαλοστέλνει. Θα ναι υποψήφια στο κόμμα Αχτσιόγλου- Τσακαλώτου. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.