Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οι Σύμμαχοι βάζουν στο ¨¨κάδρο ¨¨ των ευθυνων και τους γαλάζιους βουλευτες

 


 

Η ήττα είναι ορφανή λέει η ρήση και στην Συμμαχία 40 μέρες μετά την οδυνηρή ήττα στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Συνεχίζουν να αναζητούν τι έφταιξε και η Βαρβαρα Μητλιάγκα με τους ΕΝΤΟΣ , ¨¨τους έπιασαν στον ύπνο ¨¨ . Το να γίνει αυτοκριτική μήπως και φταίνε και οι ίδιοι ούτε λόγος .Μαθαίνω λοιπόν οτι εσχάτως στο κάδρο των υπεύθυνων της ήττας βάζουν και τους τέσσερις γαλάζιους βουλευτές. Αφού όπως ψιθυρίζουν οι Σύμμαχοι , δεν βοήθησαν όσο έπρεπε  . Το ξανατονιζω ευθύνες ρίχνουν και στους τέσσερις βουλευτές , Κώστα Καραμανλη , Τάσο Χατζηβασιλειου , Φωτεινή Αραμπατζη και Θεόφιλο Λεονταριδη.

 

3 σχόλια:

  1. Το εμπεδωσαμε πλέον, φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός του Χρυσάφη.Το ποσοστό που πήρε ήταν υψηλότερο από αυτό που πήρε η ΝΔ στις εθνικές εκλογές.Τους νεοδημοκρατες τους έδιωξε ο ίδιος με την ανικανότητα του και την συμπεριφορά του.Οσο για τον Καραμανλή τον περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις στο μέλλον γιατί τότε δεν θα υπάρχουν Τέμπη.Οι βουλευτές όλοι τους φταίνε γιατί στήριξαν τον Χρυσάφη ενώ γνώριζαν καλύτερα από όλους τα πεπραγμένα του και την πλήρωσε τελικά το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα κάνουν να κοιταχτουν στον καθρέφτη οι σύμμαχοι.Κανονικα οι βουλευτές θα έπρεπε να είναι έξαλλοι μαζί τους, που τους χρεώθηκαν και τους ξεφτελησαν.. Αν ήταν "πετυχημένη" Δ.Α. δεν θα χρειαζόταν τους βουλευτές. Θα έκανε περίπατο η συμμαχία. Οι δημότες δεν ήθελαν τον Χρυσάφη. Ξεκάθαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο δεν καταλαβαίνουν όλοι τους ότι δεν έχασε ο Χρυσάφης αλλά απλά κέρδισε η Βαρβάρα, υποτιμούν τη νοημοσύνη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.