Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ΚΕΔΗΣ : ¨¨Καταπέλτης ¨¨ τα συμπεράσματα του πορίσματος του δημοσιονομικου ελέγχου

 


 

 Πολύς λόγος έγινε για το πόρισμα του δημοσιονομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην ΚΕΔΗΣ. Αν και κοντά στους έξι μήνες Βασίλης Τερζής , Θενια Χαραλαμπίδου η νέα δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζητουσαν να τους δοθεί το πόρισμα .Όταν τελικά η δημοτική αρχή και η ΚΕΔΗΣ κοινοποιήσαν σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους το κείμενο του πορίσματος .Ουδείς μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους δημότες επικαλούμενος τα περί προσωπικών δεδομένων .

 Ο οικονομολόγος Κώστας Σαραφίδης φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα τελικά συμπεράσματα του δημοσιονομικού ελέγχου . Όπως αναφέρει η επιχείρηση βαθμολογήθηκε επιεικώς με 4 και αποφεύγει το 5 γιατι αυτο  θα σήμαινε τον ξαφνικό της θάνατο

 

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα blueprint, αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο που λέει "1. Ταυτότητα & πλαίσιο λειτουργίας 2. Οργάνωση, στελέχωση & λειτουργία 3. Οικονομική διαχείριση -τήρηση νομοθεσίας & υποχρεώσεων Τήρηση κανόνων δημοσιότητας & πληροφόρησης ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΦΟΡΕΑ 3 4 4 1 4 Σημείωση: H βαθμολογία σύμφωνα με την 5-βάθμια κλίμακα είναι η εξής: 1: Λειτουργεί καλά. 2: Λειτουργεί ικανοποιητικά. Απαιτούνται μόνο επουσιώδεις βελτιώσεις. 3: Λειτουργεί Ωστόσο απαιτούνται ορισμένες βελτιώσεις. 4: Λειτουργεί μερικώς. Απαιτούνται ουσιαστικές βελτιώσεις. 5: Ουσιαστικά δε λειτουργεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.