Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Η απάντηση του Δασαρχείου για τις καταγγελίες για την υλοτόμηση στον ποταμό Αγγίτη

 


 

 

Απάντηση στις πολλές αντιδράσεις τόσο των κατοίκων της Αγγίστας  καθώς και διάφορων περιοχών του Νομού Σερρών  που ανησυχούν για την υλοτόμηση εκατοντάδων δέντρων μεταξύ και αιωνόβιων πλατανιών κατά μήκος του ποταμού Αγγίτη θεωρώντας ότι προκαλούν μεγάλη καταστροφή, έδωσε η Δασάρχης του Δασαρχείου Σερρών κ.Ειρήνη Ιασωνίδου τονίζοντας ότι πρόκειται για επείγουσες εργασίες καθαρισμού λόγω έργου που απαιτούν υλοτομία μιας ζώνης βλάστησης.  

“Εμείς κάναμε ότι προβλέπεται από τον νόμο ώστε να γίνουν νόμιμα οι υλοτομικές εργασίες και να ελέγχεται η διακίνηση των δασικών προϊόντων αλλά το που θα ξεκινήσει η υλοτομία, πότε και πότε θα τελειώσουν οι εργασίες, είναι κάτι που επιβλέπεται από την υποδιεύθυνση. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, οι εργασίες αφορούν μια μελέτη που έγινε για αντιπλημμυρικά έργα, δηλαδή με τους καθαρισμούς θα αντιμετωπιστούν τα πλημμυρικά φαινόμενα της περιοχής”, καταλήγει η δασάρχης Σερρών


 https://epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.