Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Το φεστιβάλ ακυρώθηκε- Η εταιρεία ζητά αποζημίωση

 




Στις 18-10-2023 επιδόθηκε προς το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών εξώδικη δήλωση διαμαρτυρία της .......... με διάφορα αιτήματα.


Με την ως άνω επιχείρηση το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών κατήρτισε την με αρ. 1302/2023 σύμβαση παροχής υπηρεσιών, η οποία στην ουσία ήταν μια σύμβαση έργου αφού το προσδοκώμενο αποτέλεσμα της συμβάσεως ήταν ένα καλλιτεχνικό έργο και συγκεκριμένα από τις 9 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2023, το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Τσίρκου & Θεάτρου Δρόμου στην πόλη των Σερρών.


Λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων (πρωτοφανείς πλημμύρες στη Θεσσαλία με μεγάλο αριθμό νεκρών), που έλαβαν χώρα λίγες ημέρες πριν την έναρξη του ως άνω καλλιτεχνικού δρώμενου αποφασίστηκε η αναβολή – ματαίωση του ως άνω φεστιβάλ με απόφαση καταρχήν του Δήμου Σερρών και εν συνεχεία του ΔΗΠΕΘΕ, ως όφειλε καθώς «συμμορφώθηκε» στην απόφαση του Δήμου.


Κρίνεται απαραίτητο λοιπόν και εισηγούμαι την ανάθεση στον .......... ώστε να συνταχθεί νομική γνωμοδότηση προς το Δ.Σ. για την εξώδικη δήλωση διαμαρτυρία που μας επιδόθηκε από την .............., για την αναβολή – ματαίωση του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Σύγχρονου Τσίρκου & Θεάτρου Δρόμου στην πόλη των Σερρών, από τις 9 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2023. 

 

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Ο τρώσας και ιάσεται.
    Ξέρεις και πέντε κολυβογράμματα, οπότε πες τους το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.