Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Είχαν οραμα ...αλλα δεν υπήρχε χώρος

 


 

Το ακούσαμε  από τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ κ Ταιρη . Στην ερώτηση της Μαριας Ναβαλη γιατι την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ δεν κατάφερε η Συμμαχία   να την κάνει  μια εκδήλωση εφάμιλλη αυτών που διοργανώνουν άλλες πόλεις. Ο κ Ταιρης είπε ένα από τα μειονεκτήματα είναι οτι δεν υπάρχει εντός του αστικού ιστου της πόλης ο κατάλληλος χώρος για να αναπτυσσόταν η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Στην υπενθύμιση της δημοσιογράφου οτι υπάρχει η περιοχή στην οδο Δορυλαιου ο πρόεδρος απάντησε οτι ο χώρος δεν προσφέρεται. Ενώ όταν κη κ Ναβαλη του θύμισε οτι προεκλογικά η Συμμαχία είχε δεσμευτεί οτι θα την ,μεταφέρει στην πλατεία Ελευθερίας και θα την αναδείξει. Ο πρόεδρός...¨΄σφύριξε αδιάφορα ¨¨¨

3 σχόλια:

  1. Και να ήταν το μόνο που δεν κατάφεραν να κάνουν! Και να ήταν τα μονά ψέμματα που μας είπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάφεραν όμως να τελειώσουν τη σύμβαση για τα led

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε σοβαροί ρε παιδιά..;; Ο παζαρτζής θα διοργάνωνε κάτι που όχι μόνο δεν το έχει ζησει από κοντά..ούτε από την τηλεόραση τα έχει δει..!!
    Θέλει ανθρωπους ανάλογους με τεχνογνωσία και όραμα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.