Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Μετά από 4 χρόνια ο δήμαρχος ¨¨θυμήθηκε ¨¨ τους συνεργάτες του και τους υπαλλήλους

 


 

 

 Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Σερρών αναφέρθηκε στην υπογραφή της σύμβασης για το έργο (που όπως γράφει ) εκσυγχρονίζει πλήρως και αναβαθμίζει την ύδρευση σε όλον τον Λευκώνα. Μάλιστα ο δήμαρχος κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους συνεργάτες του και το προσωπικό της ΔΕΥΑΣ γράφοντας << Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου γι αυτά τα αποτελέσματα καθώς φυσικά και το επιστημονικό προσωπικό της ΔΕΥΑΣ για την μεγάλη προσπάθεια.>>

 
 Δεν μπορουμε να μην παρατηρήσουμε οτι στα 4 χρόνια ο δήμαρχος έδωσε δεκάδες συνεντευξεις .Ανακοινώνοντας χρηματοδοτήσεις , εντάξεις έργων ή την έναρξη νέων έργων . Είναι η πρώτη φορά που κάνει ειδική μνεία σε μέλη της παράταξης του και σε υπαλλήλους 
Η ανάρτηση του κ Χρυσάφη
 
 
 
Ένα ακόμη μεγάλο έργο για τον Δήμο μας ξεκίνησε σήμερα!
Είμαστε περήφανοι που στην θητεία μας -
σ' αυτήν την ουσιαστικά μισή θητεία, λογω κορωνοϊού- εξασφαλίστηκαν χρηματοδοτήσεις περίπου 70.000.000 ευρώ για έργα για τους Δημότες μας!
Χαιρόμαστε που στα επόμενα χρόνια όλα αυτά τα έργα θα υλοποιηθούν και θα αφήσουν ένα ισχυρό αποτύπωμα στον τόπο μας!
Η κατασκευή λοιπόν ενός εμβληματικού έργου ύδρευσης από τη ΔΕΥΑ Σερρών ξεκίνησε σήμερα με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων στο πρώην Δημαρχείο Λευκώνα.
Ένα έργο προϋπολογισμού 4.675.000 ευρώ που εκσυγχρονίζει πλήρως και αναβαθμίζει την υδρευση σε όλον τον Λευκώνα.
Η αντικατάσταση συνολικα 58 χλμ νέων αγωγών ύδρευσης στη Κοινότητα Λευκώνα, η ζωνοποίηση του δικτύου με νέες βάνες διακοπής και ο νέος κεντρικός αγωγός που θα συνδέει τη νότια γεώτρηση με τη δεξαμενή Σίρρις, λύνουν οριστικά τα προβλήματα ποσότητας και πίεσης νερού, ενώ οι διακοπές λόγω βλάβης θα περιορίζονται σε έκταση δραστικά και τα προβλήματα πόσης νερού μετά από βροχοπτώσεις στις πηγές Μπατανίων και Μοραμόρ θα ελαχιστοποιηθούν με την εναλλακτική υδροδότηση από γεώτρηση.
Από τα 70 εκ. συνολικών χρηματοδοτήσεων που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή της Συμμαχία Σερραίων στα τελευταία 4 χρόνια, έργα 30 εκ. ήδη υλοποιούνται.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάνε τα 2 μεγάλα έργα αξίας συνολικά 25 εκ., των 47.000 "έξυπνων" υδρομέτρων και της Μονάδας Ηλιακής Ξήρανσης στον Βιολογικό.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου γι αυτά τα αποτελέσματα καθώς φυσικά και το επιστημονικό προσωπικό της ΔΕΥΑΣ για την μεγάλη προσπάθεια.
Το αποτύπωμα ποιότητας ζωής όλων αυτών των έργων ύδρευσης και αποχέτευσης θα γίνει αντιληπτό από όλους μας στα επόμενα χρόνια

2 σχόλια:

  1. Ο κορωνοιος έχει ευνοήσει και έχει ωφελήσει πάρα πολύ τις δημοτικές αρχές. Ο Χρυσάφης συνεχίζει να βρίσκει αβάσιμες δικαιολογίες για να δικαιολόγησει την ανυπαρξία έργου του και την ανικανότητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σαφαρικας κατέσχεσε με το έτσι θελω 800000 από τα ταμεία του δήμου κι αυτός μουγκα...και πανηγυρίζουν δίπλα δίπλα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το παιδί κάνει κατάσχεση στον μπαμπά κι ακόμα ειναι στις θέσεις τους...εκτος αν υπάρχει κοινό συμφέρον και εμείς τζάμπα σχολιάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.