Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Το Αυτοκινητοδρόμιο δεν είναι πατατοχώραφο

 


 

Για το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το νέο πόνημα του κ Τάσου Χανλιογλου.  Ο οποίος στρέφει τα πυρά του κατά του δημοτικου συμβούλου κ Δημήτρη Μιχτσογλου ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ του Αυτοκινητοδρομίου ως εκπρόσωπος της παράταξης Φωτιάδη

Η τοποθέτηση του κ Χανλίογλου

 

Όταν ένα Διοικητικό Συμβούλιο διαχειρίζεται μια ΟΤΑ-ΑΕ, εν προκειμένω το Αυτ/μιο, θαρρώ ότι κάθε αίτημα προς αυτό η τουλάχιστον όσα υπερβαίνουν των αρμοδιοτήτων του προσωπικού, υποχρεωτικά πρέπει να αποτελούν θέματα προς έγκριση του Δ.Σ. κατόπιν εμπεριστατωμένης εισηγήσεως.


Για την 25/11/2Ο23 δόθηκε ήδη το ελεύθερο οργανώσεως ενός αγώνος με τον
ψευδεπίγραφο τίτλο Event. Υπεύθυνοι βέβαια ο πρόεδρος κ.Χρυσάφης μετά της πλειοψηφίας του. Στο Δ.Σ όμως συνυπάρχουν και άλλα μέλη (Σύμβουλοι) αυτοί της υποτιθέμενης αντιπολιτεύσεως. Μαγεμένοι όμως δια του ραβδιού του κ.Χρυσάφη βουβάθηκαν εντελώς, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε μία φωνή αντίθετη για χρόνια. 

Και έρχομαι σε σας κ. Μιχτσιόγλου εκπροσώπου της μείζονος αντιπολιτεύσεως, ορισμένου υπό του κ. Φωτιάδη. Σας ερωτώ, ποια η σχέση σας με τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού; Απαντώ: Ουδεμίαν.
Συμφωνήσατε και υπογράψατε (αν) ως απολύτως άσχετος ό,τι άλλοι αποφάσιζαν.


Άραγε κάνατε έστω μια ερώτηση, σας δημιουργήθηκε ποτέ απορία για να την
ερευνήσετε; Όμως αυτά επί Φωτιάδη και δεν τα σχολιάζω περισσότερο. Με τις πράξεις σας ( όλων γενικώς αλλά και ειδικώς) προσβάλλετε έναν χώρο και μας εκθέτετε στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού κυρίως με τις εγκρίσεις παρανομότατων και άκρως επικίνδυνων αγώνων.


Κάτι που το συνεχίζετε και φέτος. Με σας όμως κ. Μιχτσιογλου, που τώρα ανήκετε πλέον στο στρατόπεδο της νέας Δημοτικής Αρχής, να συνεχίζετε να μας εκθέτετε ως πόλη και ως αυτοκινητοδρόμιο σε μια ολόκληρη Ευρώπη. Κάνετε και κάτι ακόμη. 

Εάν συνεχίσετε θα εκθέσετε στα μάτια μας την κ.Μητλιάγκα, την οποία αναδείξαμε Δήμαρχο δια της συνειδητής επιλογής μας οι πολίτες των Σερρών χαρίζοντάς της μάλιστα το προσωνύμιο της Ελπίδος.


Δεν επιτρέπουμε και ούτε θα ανεχθούμε να χαθούν προσδοκίες Δημοτών,
κ.Μιχτσιόγλου, εξαιτίας κανενός και καμιάς. Ίσως σε κάποια άλλη θέση να φανείτε στο μέλλον αξιολογότερος. Πάντως να γνωρίζετε καλά εσείς και οι υπόλοιποι, ότι το Αυτ/μιο δεν είναι πατατοχώραφο.
Τάσος Χανλίογλου

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.