Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

1η ΤΟΜΥ Σερρών : Με επιτυχία η Δράση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη – Βίντεο

 




O Σύλλογος Διαβητικών Ν. Σερρών σε συνεργασία με την 1η Τοπική Ομάδα Υγείας Σερρών (Τ.ΟΜ.Υ), με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη (14 Νοεμβρίου) διοργάνωσε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση με σύνθημα «Κάνε ένα βήμα.. για τον Διαβήτη».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

Κατά τη διάρκεια της Δράσης πραγματοποιήθηκαν:

  • Περίπατος με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.
  • Διανομή εντύπου ενημερωτικού υλικού.
  • Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου.

Επιπλέον το απόγευμα και το βράδυ της 13ης και 14ης Νοεμβρίου θα γίνει φωταγώγηση με γαλάζιο χρώμα της Ακρόπολης των Σερρών (Κουλάς), της Περιφέρειας (Νομαρχία Σερρών), της ΔΕΥΑΣ και του Δημαρχείου.

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από την νόσο του Διαβήτη, η ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης για την καλή υγεία και την έγκαιρη διάγνωση.

Στο βίντεο που ακολουθεί μιλάνε για το θέμα η Δέσποινα Συμιντιρίδου Γενική Γιατρός της 1ης ΤΟΜΥ Σερρών και ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Κωνσταντίνος Μητουσούδης.

 


 

 https://www.serrespost.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.