Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Ανεξάρτητοι προεκλογικά, με κομματικό χρώμα μετεκλογικά

 




Παρακολουθώντας τους πανηγυρισμούς του ΠΑΣΟΚ για την νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε την υποκρισία που χαρακτηρίζει τους εμπλεκομένους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Διαλαλούν όλοι ότι ο συνδυασμός τους είναι ανεξάρτητος, πολυσυλλεκτικός  με υποψηφίους από όλα τα κόμματα και μόλις περάσουν οι εκλογές αποκτούν χρωματισμό και πιστώνονται στο ανάλογο μαντρί.

Επειδή στα πανελλαδικά μέσα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται σε νίκες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Σέρρες και άλλου μήπως είναι η ώρα η νέα δήμαρχος Σερρών  κυρία Βαρβάρα Μητλιάγκα,  να προβεί σε δημόσια δήλωση ότι ο συνδυασμός της είναι ανεξάρτητος, όπως έλεγε προεκλογικά, και δεν επιτρέπει  να εκμεταλλεύονται κομματικά  τη νίκη της.

Οχι ότι θα άλλαζε κάτι- γιατί ανάλογη δήλωση έκανε ο κ. Αγγελούδης αλλά ως οφειλόμενη τιμή απέναντι στους Σερραίους πολίτες- ψηφοφόρους.

Δ.Ν.

https://sertharros.gr/

 

2 σχόλια:

  1. Αυτό είχα επισημάνει και εγώ στην κυρία Δριγκα την ημέρα της ψηφοφορίας, δηλαδή ότι σε περίπτωση νίκης τους, θα πανηγυρίζει το ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτή επέμενε ότι είναι υπερκομματικος ο συνδυασμός.
    Τώρα Νικόλα, άλλα λόγια, να αγαπιόμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ανεξάρτητοι;;;;;. ΠΑΣΟΚ φουλ μιλάμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.