Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Καλες οι εκθέσεις ιδεων ...αλλα ποιος φταίει ?????

 


 

 

 Διαβάζω την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου και του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης κ Μπουμπα για την απόφαση του κλεισίματος του δημοτικου γηπέδου. Οι ανακοινώσεις γραμμενες στο ίδιο πνεύμα .Πολύ ¨¨¨Πανσερραικο πατριωτισμό ¨¨¨ . αγανάκτηση , οργή για την απώλεια εσόδων  για τους επαγγελματιες .Και απαίτηση να καταλογιστούν οι ευθύνες στους υπεύθυνους τους οποίους ομως αποφεύγουν να ονοματίσουν .Αν οι κ κ Μαλλιαρας και Μπουμπας δεν ήταν Σερραιοι θα δεχόμασταν οτι δεν γνωρίζουν ποιοι ευθύνονται .Αλλά όταν ένας πρόεδρος ενος θεσμικού φορέα και ένας βουλευτής αποφεύγουν να πουν με ονόματα ποιος φταίει . Από ποιον περιμένουν να το κάνει ????

 

 Οι ανακοινώσεις

 

                                       Επιμελητήριο Σερρών
 Όλοι οι υπεύθυνοι για τις εξελίξεις στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών να λογοδοτήσουν - Τεράστιες οι απώλειες για τους Σερραίους επαγγελματίες
Με μεγάλη θλίψη και τεράστια απογοήτευση παρακολουθήσαμε σήμερα όλοι, τα τεκταινόμενα σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών. Η απόφαση για κλείσιμο επ’ αόριστον της στέγης της αγαπημένης μας ομάδας, μας «πάγωσε» και παράλληλα μας θύμωσε όλους.
Όλοι οι υπεύθυνοι για το γεγονός ότι φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να λογοδοτήσουν στους Σερραίους πολίτες. Κανείς και για κανένα λόγο δεν έχει το δικαίωμα να «παίζει» με την ασφάλεια των παιδιών μας και όλων.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις εγείρονται πολλά ερωτήματα, όπως ποιοι και με ποια λογική έδωσαν άδεια σε ένα άκρως επικίνδυνο-όπως προκύπτει από το πόρισμα- γήπεδο. Πως επέτρεψαν να μπουν σ’ αυτό το χώρο χιλιάδες κόσμου, με τον κίνδυνο να συμβούν τα χειρότερα.
Επιπλέον, όλοι οι αρμόδιοι θα πρέπει να εξηγήσουν στους Σερραίους επαγγελματίες ότι αντί για τους 2000 επισκέπτες που ανέμεναν στην πόλη για τον αγώνα με τον Άρη, θα βλέπουν ένα γήπεδο κλειστό (άγνωστο για πόσο καιρό) και μια πολυαναμενόμενη οικονομική «ανάσα» να εκπνέει. Ως φορέας που εκπροσωπεί το επιχειρείν, έχουμε γίνει ήδη αποδέκτες σφοδρής αγανάκτησης από τους επιχειρηματίες που πανηγύριζαν για την άνοδο του Πανσερραϊκού, τόσο ως Σερραίοι που αγαπούν την ομάδα, όσο όμως και ως επαγγελματίες, που ήλπιζαν στην προσέλευση κόσμου στην πόλη μας και στην ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας.
Σήμερα είναι μια δύσκολη ημέρα για όλους τους Σερραίους. Όλοι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών να επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατό. Με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, που θα εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια των φιλάθλων και όλων των πολιτών.
 
                                      ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΜΠΑΣ
 
 ΚΗΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΜΑΣ!! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΛΑΟ. Οι Σερραίοι ντρέπονται και θρηνούν. Είναι κατάντια και κατάρα για το Νομό μας και τον Πανσερραϊκό μας!! Άξιοι της μοίρας μας. Πού είναι κύριοι η μακέτα για το νέο γήπεδο στον Λευκώνα που θα κατακευάζαμε με την επωνυμία " ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του "Εθνάρχη". Στη Μέκκα του Καραμανλισμού και της Ν.Δ. που έλεγε ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ δεν έχουμε γήπεδο!! Τρομάξαμε να ανεβάσουμε ψηλά την ομάδα , να της ανοίξουμε τα φτερά και τώρα της τα κόβουμε. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!! Χάνουμε πολλά. Ένας Νομός που αιμορραγεί οικονομικά τώρα του βάζουμε επίσημα και ταφόπλακα!! Τα καταφέραμε. Οι επόμενες γενεές θα μας τιμωρήσουν με το δίκιο τους!! Τα λιοντάρια πληγώθηκαν!!

Να λογοδοτήσουν όλοι όσοι φταίνε και να επιβληθούν κυρώσεις παραδειγματικές! ΕΛΕΟΣ!! Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙ!!

4 σχόλια:

  1. Εισαγγελείς είναι για να αποδώσουν ευθύνες ; Όλοι ξέρουμε ποια είναι η ρίζα του κακού και στεγάζεται μέχρι 31/12 στην Μεραρχίας 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΡΩΤΑΣ ; ΠΡΩΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΓΕ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θανασάκης πάλι μιλαει λες και έπεσε χθες στην γη. Τόσα χρόνια περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κοιμάται ορθιος .Μας δουλεύει ο τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαγκια θα ηταν να τα ελεγε προτου τις εκλογες γιατι αν εβγαινε ο χρυσαφης θα ηταν κλακαδορος και παλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.