Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σιντικης : Ναι απο Παναγιωτίδη στο Debate -Οχι στους όρους του Γιώργου Τάτσιου

 


 

 

Θετικός στην πρόταση του δημάρχου Σιντικης κ Φωτη Δομουχτσιδη για Debate  μεταξυ των υποψηφίων δημάρχων Σιντικής .Ο επικεφαλης της παράταξης ΕΝΩΣΙ  κ Ιωσήφ Παναγιωτίδης. Ο οποίος όμως διαφωνεί με την πρόταση του κ Τάτσιου

<< Να κληθεί να το διεξάγει ένας αντικειμενικός κι ουδέτερος δημοσιογράφος από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κοινής αποδοχής!
- Σε τηλεοπτικό στούντιο της Θεσσαλονίκης!>>
Ο κ Παναγιωτίδης οπως αναφέρει <<  Λέω «Ναι» στο DEBATE όμως σε σερραϊκά μέσα και με Σερραίους δημοσιογράφους τους οποίους σέβομαι και αναγνωρίζω το έργο τους.>>
Η δήλωση του κ Παναγιωτίδη 

Περί ... Debate 
 
👉Δήλωση του επικεφαλής της ΕΝΩ.ΣΙ. Ιωσήφ Παναγιωτίδη : 
 
▪️ Δεν θα λάβω μέρος στο δημόσιο ξεκατίνιασμα των συνυποψήφιών μου.
 
▪️ Προτιμώ να αναλώνω τον χρόνο μου για το πως όλο και περισσότεροι συνδημότες μου θα γίνουν κοινωνοί των θέσεων και των προτάσεών μας, για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε την Σιντική.
 
▪️ Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, πορεύτηκα με ηρεμία και σύνεση … Όχι με επικοινωνιακές κραυγές , πληρωμένες παρουσίες, τρολ και φτηνά φωτομοντάζ.
 
▪️Έτσι ξεκίνησα και έτσι θα πορευτώ εώς την Κυριακή των εκλογών, με μοναδικό στόχο να αποτελέσει παρελθόν για τον τόπο η σημερινή κακή διοίκηση του δήμου.
 
▪️ Όσον αφορά την πρόταση για DEBATE σαφώς και είμαι υπέρ του δημόσιου διαλόγου. 
Λέω «Ναι» στο DEBATE όμως σε σερραϊκά μέσα και με Σερραίους δημοσιογράφους τους οποίους σέβομαι και αναγνωρίζω το έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.