Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Κώστας Μελίτος : Παρέλαβαν οικονομία παραδίδουν συντρίμμια

 





Για εκτροχιασμό της οικονομικής κατάστασης του δήμου Αμφίπολης κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος κ Κώστας Μελίτος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οπως αναφέρει το 2019 η δική του δημοτική αρχή παρέδωσε τον δήμο σε άριστη η οικονομική κατάσταση. Και μέσα σε τέσσερα χρόνια τα χρέη του δήμου ξεπερνούν τα 2 εκατ ευρω 

Η ανάρτηση του κ Μελίτου

Η αυτοδιοίκηση, μαζί και ο Δήμος μας, ήδη βρίσκεται, για μία ακόμη φορά, μπροστά σε μια νέα πρόκληση
Η σημερινή δημοτική αρχή κατάφερε να εκτροχιάσει την άριστη οικονομική κατάσταση που παραδώσαμε δημιουργώντας υπέρογκα χρέη παντού
Σε δημοτικές επιχειρήσεις, ΔΕΗ και ΦΟΔΣΑ, χρωστάμε πάνω από δυο εκατομμύρια και το κακό δυστυχώς ...συνεχίζεται
Αντίθετα εμείς διαχειριστήκαμε υπεύθυνα και με συνέπεια τις τύχες του Δήμου μας, είτε από την θέση της αντιπολίτευσης, είτε από την θέση της Δημοτικής μας αρχής.
Και αυτό γιατί διαχειριστήκαμε την λαική εντολή με αρχές και αξίες μας, με μοναδικό οδηγό το συμφέρον των συνδημοτών μας.
Σήμερα παίρνουμε το θάρρος να ζητήσουμε την ψήφο σας υποσχόμενοι θα δώσουμε νόημα και περιεχόμενο στις λέξεις συνεργασία, σεβασμός, αλληλεγγύη και συμμετοχή
Νιώθω περήφανος που θα ηγηθώ της νέας μας προσπάθειας να κερδίσουμε τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με την ενεργοποίηση των συμπολιτών μας και την συμμετοχή όλης της κοινωνίας στα τοπικά δρώμενα.
Ο προσανατολισμός μας, το πρόγραμμα δράσης και κυρίως η σύνθεση του ψηφοδελτίου, που διεκδικεί τις επόμενες εκλογές, αποτέλεσαν στοιχεία διαλόγου και προβληματισμού, για όλους - όσους έχουμε κοινό όραμα, που σέβεται τους πολίτες και υπηρετεί τις ανθρώπινες αξίες.
Με αίσθημα ευθύνης γνωρίζοντας τα προβλήματα και τις δυνατότητες του Δήμου μας ξέρω ότι θα βαδίσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης
Πρέπει να διεκδικήσουμε προγράμματα και χρηματοδοτήσεις, όπως έκαναν όλοι οι άλλοι δήμοι του νομού μας, αντίθετα με το δικό μας, που έμεινε χωρίς προγράμματα και ευκαιρίες.
Δίνουμε την μάχη των εκλογών, για την οικονομική και διοικητική αυτονομία του Δήμου μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, για την ενίσχυση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης, για την πολιτιστική μας αναγέννηση, για καλύτερη παιδεία, χωρίς χρέη και ανεύθυνες προτάσεις.
Γιατί στόχος μας είναι η ανάπτυξη και η βελτίωση της ζωής του συνδημότη μας.
Με διαφάνεια και αξιοκρατία
Με οργάνωση και σχέδιο να συνοδεύουν κάθε μας πρόταση
Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, μακριά από καιροσκοπισμούς
Γιατί μπορούμε καλύτερα
Μπορούμε πολλά περισσότερα
Κώστας Μελίτος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμφίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.