Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Ηρακλειας : Μηδένισαν το χρέος της ΔΕΥΑΗ

 




 Με ανάρτηση του  μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ Δημήτρης Τζήκας περιγράφει τα οικονομικά πεπραγμένα της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης του δήμου Ηράκλειας. Και αναφέρει οτι το χρέος των 2 εκατ ευρω που η παρούσα δημοτική αρχή κληρονόμησε από την προηγούμενη έχει μηδενιστεί


"Ενημέρωση προς τους Δημοτες μας.
Ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηράκλειας,είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι πλέον η επιχείρηση έχει νοικοκυρευτεί.
✓Δεν χρωστάμε πουθενά αν και παραλάβαμε χρέος 2 εκατ.ευρω(εκτός από κάποια τιμολόγια ελάχιστα τα οποία ελέγχονται ακόμη για την νομιμότητα τους).
✓Οργανώσαμε την επιχείρηση με δικά μας συνεργεία και προσωπικό επιδοτούμενο από τον ΟΑΕΔ με φτηνό κόστος και έτσι κάναμε οικονομία και καταφέρνουμε να είμαστε συνεπείς και στην λειτουργία της επιχείρησης και στις πληρωμές μας,σε ΔΕΗ υλικά προμηθευτές,υδραυλικούς ,ηλεκτρολόγους εξωτερικούς συνεργάτες για τις αποστάσεις βλαβών κλπ.
✓Σταματήσαμε και το κλέψιμο από την επιχείρηση και ανακαλύψαμε το τεράστιο σκάνδαλο της υπεξαίρεσης των 850.000.ευρω και κάναμε μηνύσεις για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι.
✓Η επιχείρηση ήταν στα πρόθυρα για να κλείσει και όμως καταφέραμε να ορθοποδήσουμε και τα συνεργεία μας μέρα νύχτα ήταν κοντά στα προβλήματα και έδιναν λύσεις.
✓Κατασκευάσαμε πάρα πολλά μικρά και μεγάλα έργα και κυριότερο αυτό της αποχέτευσης της πόλης της Ηράκλειας,το οποίο είναι σε εξέλιξη και υπολογίζουμε να τελειώσει περίπου τον Απρίλιο του 2024.
Επειδή έρχονται εκλογές, σκεφτείτε πάρα πολύ καλά ποιους θα εμπιστευτείτε.
✓Έκοβαν το νερό του κόσμου για 200 ευρώ,για να μαζέψουν λεφτά να πληρωθούν οι ίδιοι και να πληρώσουν το μισθό των υπαλλήλων.Κανταντια.Αν θέλετε τους προηγούμενους πάλι, εμάς θα μας απαλλάξετε από το βάρος της ευθυνης.Εχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε και τα προβλήματα τεράστια.Η απόφαση δική σας.
Δημήτρης Τζήκας "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.