Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Το εκλογικό τους κέντρο εγκαινιάζουν οι Σύμμαχοι

 


 

 

Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:00 .Η παράταξη της Συμμαχίας Σερραίων. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στον πεζόδρομο της Κων/νου Καραμανλη .

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΔήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και ΤοπΙκΟί Σύμβουλοι της <<Συμμακίας Σερραίων>, σας προσκαλούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:00, στις Σέρρες. (οδόςΚ.Καραμανλή 20, στον πεζόδρομο). Σαςπεριμένουμε περιμένουμε για να μιλήσουμε και να συζητήσουμε για τη συνέχιση τηςμεταμόρφωσης του Δήμου Σερρών τα επόμενα πέντε συναρπαστικά χρόνια! 2019-2028... Συμμάχία ΣΥΜΜΑΧΟΥΜΕ... ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΤΟΛΜΟΥΜΕ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ!!!"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.