Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Αμφίπολης : Η ψησταριά άναψε ........πολιτικές φωτιές


 

 

Καλό πήγαν να κάνουν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη κόντεψε να βρεθούν. Όπως καταγγέλλει κάτοικος της Νέας Μπάφρας προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τον πρόεδρο του χωριού να τοποθετήσουν δύο ψησταριές σε κοινόχρηστο χώρο .Όμως όπως αναφέρει κάποιοι έκαναν καταγγελία στο Αστυνομικό τμήμα  οτι κάνουν εργασίες χωρίς την σχετική άδεια

Διαβάστε την καταγγελία 

 Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του χωριού μου ζήτησε να τον βοηθήσω να τοποθετήσουμε 2 ψησταριές στο κοινόχρηστο χώρο(πλατάνια) στην νέα Μπαφρα. κάποιοι καλοθελιτες ενημέρωσαν το Α.Τ. Ροδολιβος ότι γίνονται εργασίες δίχως άδεια .κάποιοι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι πού δεν κάνουν τίποτα εδώ και χρόνια δεν αντέχουν να βλέπουν να γίνονται εργασίες θεωρούν ότι το χωριού τους ανήκει και ότι έχουν το πάνω χέρι με την απραξία τους. παρόλο αυτά το έργο έγινε για όλους τους κατοίκους του χωριού και του δήμου.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.