Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Σέρρες : Νέο Δ.Σ στο σωματείο κρεοπωλών

 


 

Στην ανάδειξη του Νέου τους Δ.Σ. προχώρησαν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών, μετά και τη διαδικασία των αρχαιρεσιών τους, που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου 2023 μαζί και με την εκλογοαπολογιστική τους Γενική Συνέλευση.

 Η διαδικασία των εκλογών κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα, με την παρουσία των ψηφοφόρων να κρίνεται ικανοποιητική και το Σωματείο των Κρεοπωλών να διατηρεί την ίδια δύναμη στην τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΣΣ), με 5 εκλεγμένους αντιπροσώπους, αλλά και στην κλαδική (ΠΟΚΚ) με 3 εκλεγμένους ψηφοφόρους.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά και τη συγκρότηση σε σώμα διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Θεοφάνης Καμπούρης

Α΄ αντιπρόεδρος: Διαλεχτή Παυλάκη

Β΄ Αντιπρόεδρος: Παύλος Φαρμάκης

Α΄ Γεν. Γραμματέας: Μιχαήλ Χατζόπουλος

Β΄ Γεν. Γραμματέας: Γεώργιος Βαβούρας

Α΄ ταμίας: Ιωάννης Χατζηδημητρίου

Β΄ ταμίας:   Σταμάτης Μερετούδης


Κατά τη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης, πέρα από τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και για τα οποία μίλησε στα παρευρισκόμενα μέλη ο Πρόεδρος του αντίστοιχου Σωματείου Θεσσαλονίκης και εκλεγμένο μέλος της ΠΟΚΚ, κος Μπαλαμπανίδης Νικόλαος, οι κρεοπώλες των Σερρών πήραν αποφάσεις και συζήτησαν για την οργάνωση της παρουσίας του Σωματείου στη SEREXPO 2023, η οποία άλλωστε αποτελεί σημαντικό κομμάτι των δράσεων της έκθεσης κάθε χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.