Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Σπυρόπουλος - Δεν είμαι χαρούμενος που ο Μιχάλης Τζελέπης δεν είναι στη βουλή.

 


 

Στις Σέρρες βρέθηκε την Πέμπτη 14/9 κλιμάκιο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλης τον  Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλο.Ο γραμματέας δεν άφησε ασχολίαστο που το ΠΑΣΟΚ έχασε στις Σέρρες την βουλευτική  έδρα στις δεύτερες εκλογές στην ¨¨ρουλέτα του εκλογικού νόμου ¨¨ .Κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Μιχάλη Τζελέπη λέγοντας οτι << Δεν είμαι χαρούμενος που ο Μιχάλης Τζελέπης δεν είναι στη βουλή. >>

Διαβάστε το ρεπορταζ της επίσκεψης

 

Δριμεία κριτική προς την κυβέρνηση για τη διαχείριση της τραγωδίας στη Θεσσαλία αλλά και για τη μη ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή άσκησε από τις Σέρρες ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ο Γραμματέας της Κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής κλιμακίου βουλευτών του κόμματος, επισκέφθηκε τις Σέρρες και σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της Νομαρχιακής επιτροπής άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τη διαχείριση της κατάστασης που δημιούργησε η θεομηνία στη Θεσσαλία, αλλά και τη μη θωράκιση της περιοχής με αντιπλημμυρικά έργα.


«Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι απαιτείται, κι εμείς θα συμβάλλουμε σε αυτό, η δημιουργία ενός Εθνικού σχεδίου» είπε ο κ. Σπυρόπουλος υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων για να ανταποκριθεί το κράτος στις μείζονες άμεσες ανάγκες των πληγέντων.


Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε την περιοδεία του από το Νοσοκομείο Σερρών όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη διοίκηση, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.  Ο κ. Σπυρόπουλος είπε ότι για το ΠΑΣΟΚ αποτελεί προτεραιότητα το ζήτημα της δημόσιας υγείας και τόνισε ότι  δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η υποβάθμιση του Εθνικού συστήματος υγείας ενώ χρειάζονται μέτρα για την ενίσχυση του. «Όπως διαπιστώσαμε κι εδώ, το κοινωνικό κράτος και η υγεία έχουν καταρρεύσει. Προεκλογικά είχαμε τονίσει ότι χρειάζεται ένα νέο Ε.Σ.Υ. Έχουμε κάνει προτάσεις για την αναβάθμιση του δημόσιου Νοσοκομείου και την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας φροντίδας. Να ενισχυθεί το νοσηλευτικό προσωπικό και οι γιατροί. Είδαμε στις Σέρρες ότι παρότι χρειάζονται 160 γιατροί δεν υπάρχουν ούτε καν 90. Το νοσηλευτικό προσωπικό έχει τεράστιες ελλείψεις όπως και το ΕΚΑΒ το οποίο είναι υποστελεχωμένο και με μόλις τρία ή τέσσερα ασθενοφόρα για έναν Νομό που έχει ένα τεράστιο οδικό δίκτυο» είπε ο κ. Σπυρόπουλος που έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στη μείωση του πληθυσμού στις Σέρρες αλλά και στην ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση που συνεχώς ταλανίζει τους πολίτες οι οποίοι, όπως είπε, βλέπουν διαρκώς τις τιμές των προϊόντων να ανεβαίνουν.

 Ο κ. Σπυρόπουλος μίλησε για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες αλλά και για το γεγονός ότι τη βραδιά των εκλογών το κόμμα έβγαζε έδρα μέχρι τα ξημερώματα, την οποία όμως στη συνέχεια έχασε. «Δεν είμαι χαρούμενος που ο Μιχάλης Τζελέπης δεν είναι στη βουλή. Σαφώς και το θέλαμε και το είχαμε ανάγκη να έχουμε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στο Νομό Σερρών και νομίζω ότι το άξιζε και ο Μιχάλης αλλά πραγματικά όλοι οι υποψήφιοι και η νομαρχιακή επιτροπή και τα μέλη της κεντρικής επιτροπής»  είπε ο κ. Σπυρόπουλος που ευχαρίστησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες για τον αγώνα που έδωσαν με μεγάλη ανιδιοτέλεια και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Νομός σύντομα θα έχει και παραπάνω από έναν βουλευτή.

 https://www.ertnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.