Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΥΑΣ : Στο νέο διυλιστήριο νερού επιχειρηματίες από Βαλκανικές χώρες

 


 
 
 
 
Το νέο διυλιστήριο νερού στον Αι Γιάννη Σερρών επισκέφθηκαν σήμερα 40 νέοι επιχειρηματίες Περιβαλλοντικών-Πολιτιστικών Συλλόγων από Ρουμανία, Μολδαβία, Βουλγαρία και Σερβία, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος καλωσόρισε τους νέους επιχειρηματίες και μαζί με τον Προϊστάμενο Σωτήρη Πύρζα τους ενημέρωσαν σχετικά με τη λειτουργία του διυλιστηρίου.
Ο κ. Χαλκιόπουλος ανέφερε πως είναι καλό να γίνονται αυτές οι ενημερώσεις ειδικά σε ξένους και πως αυτές θα συνεχιστούν με μαθητές σχολείων και άλλων εκπαιδευτικών δομών, προκειμένου η περιοχή να γίνει και ένας πόλος έλξης και ανάπτυξης.
Επεσήμανε επίσης, πως το επόμενο διάστημα η δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη θα εγκαινιάσει το νέο διυλιστήριο, που είναι ένα σύγχρονο και σημαντικό έργο που εξοικονομεί νερό καθώς καταργεί 5 με 6 πηγές, αλλά ταυτόχρονα επιτυγχάνεται και περιορισμός της σπατάλης των ενεργειακών αποθεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.