Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Η γαλάζια πολυκατοικία στηρίζει την Συμμαχία

 

 

 

 

 Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Συμμάχων το απόγευμα της Παρασκευής και πολλά από τα στελέχη της γαλάζιας πολυκατοικίας έδωσαν το παρον στέλνοντας το μήνυμα της πλήρους στήριξης στην υποψηφιότητα του δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσαφη. Παρόντες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θόδωρος Καμπούρης, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλειου και ο πρώην υπουργός υποδομών , βουλευτής κ Κώστας Καραμανλής. Ο οποίος μετά το τέλος της εκδήλωσης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε :

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του καλού φίλου, Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη, με τον οποίο τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια είχαμε μια πολύ γόνιμη και παραγωγική συνεργασία, έχοντας και οι δύο ένα κοινό στόχο. Να γίνει ο Δήμος Σερρών πιο σύγχρονος, πιο ανθρώπινος και με καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.
Στη διάρκεια της θητείας του υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα,
δρομολογήθηκαν ακόμα περισσότερα και γι' αυτό είναι σημαντικό η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί.
Του εύχομαι καλή επιτυχία, καθώς είμαι βέβαιος ότι έχει να προσφέρει ακόμα πολλά.

4 σχόλια:

  1. Και καλά κάνει αφού το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Μητλιάγκα ας πρόσεχε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεις κι ο κούκος… ή μάλλον 300 και ο κούκος… Παράσταση ήττας για το Χρυσάφη η χθεσινή συγκέντρωση. Η δε παρουσία του Καραμανλή δείχνει τον πανικό τους…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν ήταν ο Κώστας ψηφοδέλτιο δεν γινόταν. Με τίποτα. Παρόλα αυτά 200 άτομα δεν είχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν τολμούσε ο Χρυσάφης ας κατέβαινε χωρίς τη ΝΔ... θα έπαιρνε ξέρετε τι, ο δήμαρχος των "έργων". Πήγε και ο Καραμανλής για να πάρουν το μήνυμα οι δεξιοί, γιατί και η δική του η θέση είναι δύσκολη κι αν χαθεί ο δήμος Σερρών θα γίνει χειρότερη. Εσείς γίδια θα ψηφίσετε αυτόν που δεν θέλετε γιατί θέλει να σε σωθεί ο Καραμανλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.