Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Τάσος Χανλιογλου - Φαινόμενα παρατυπιών και παρά των νόμων.

 


 

 

 Επί των ημερών σου Δήμαρχε ,κ.Χρυσάφη, πέραν των πολλών παρατυπιών
αναπτύχθηκαν και φαινόμενα παρά των νόμων.


Και γίνομαι συγκεκριμένος. Εξ’ όσων γνωρίζω οι Ο.Τ.Α. είναι οργανισμοί οι οποίοι ανήκουν διοικητικά στο Δημόσιο και εν προκειμένω στον Δήμο. Η λειτουργία τους διέπεται από κανόνες, αποφάσεις και νόμους τους οποίους καθορίζει το Δημόσιο στο οποίο και λογοδοτούν. 

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Ο.Τ.Α- Α.Ε διοικείται από Δ.Συμβούλιο, το οποίο οφείλει να υπακούει στα άρθρα του καταστατικού του τους κανόνες και τους νόμους του κράτους.


Με άρθρο του 2018 ( αν ενθυμούμαι καλώς) του κανονισμού λειτουργίας του
αυτοκινητοδρομίου η απόφαση του Δ.Σ απαγορεύει ρητώς και κατηγορηματικώς τον διορισμό ή άλλης έμμισθης μορφής απασχόληση σε άτομα εχόντων πρώτου βαθμού συγγένεια με μέλη του Δ.Σ. όπως και νόμοι του κράτους απαγορεύουν με την ίδια έννοια όσων αφορούν τους Ο.Τ.Α.


Εσείς κ.Χρυσάφη επί της προεδρίας σας εις το Αυτοκινητοδρόμιο, πέραν του αξιώματος του Δημάρχου, κάνατε μια μεγαλοπρεπή σαλάτα επί της Γαβάθας του πολύπαθου αυτοκινητοδρομίου ισάξια με εκείνη του σεφ όπου κυριάρχησαν δύο υλικά ακαταλλήλως και παρατύπως αναμεμιγμένα (Α.Ε με Ο.Τ.Α) με καταστροφικό αποτέλεσμα.


Διατείνεστε ότι διοικείτε άλλοτε Α.Ε και άλλοτε Ο.Τ.Α. κατά το δοκούν. Μετατρέποντας έναν οργανισμό σε τουρλουμπούκι.
Τάσος Χανλίογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.