Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Σέρρες :Σιγά μην ζητήσετε και ραντεβού ρε ντερβίσια

 



Δεν μπορουμε αυτή την φορά να μην συμφωνήσουμε με τον κ Χανλιογλου . Ο οποίος σχολιάζει το ύφος του κειμένου με το οποίο απάντησε ο κ Ζίχναλης στα όσα υποστήριξε κάποια υποψήφια δήμαρχος Σερρών για το Αυτοκινητοδρόμιο

Η άποψη του κ Χανλιογλου

Με ένα κατάπτυστο, άηθες και με έντονα στοιχεία ρατσισμού δημοσίευμα εκ μέρους του αυτοκινητοδρομίου δια στόματος Ζίχναλη Μάριου επιτεθήκατε  χωρίς σεβασμό προς μια γυναίκα και μάλιστα υποψήφια Δήμαρχο με αχαρακτήριστες εκφράσεις του τύπου «ποια είσαι εσύ, που ξέρεις εσύ, έλα από δω να τα πούμε, να σε κεράσουμε και ένα καφέ».  Σιγά μην ζητήσετε και ραντεβού ρε ντερβίσια. Πολλά κουβαρνταλίκια τώρα τελευταία με τα κεράσματα.

Ένα κείμενο δια στόματος ενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του αυτοκινητοδρομίου, προφανώς αποτελεί έκφραση ολόκληρου του Συμβουλίου και χαρακτηρίζει κυρίως τον πρόεδρό του που δεν είναι άλλος από τον κ. Χρυσάφη, όταν από όσο παρακολουθούμε τουλάχιστον, η κ. Μητλιάγκα εισάγει έναν ιδιαίτερο πολιτικό πολιτισμό της ηπιότητος και των χαμηλών τόνων και όχι ότι μέχρι τώρα ξέραμε, που  εσείς κύριοι μας τον υπενθυμίζετε.

Κύριε Ζίχναλη και οι άλλοι που πίσω του κρύβεστε, πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε τι που άπτεται των  διαχειριστικών πράξεων ενός ΟΤΑ είναι πολιτική. Και το αυτοκινητοδρόμιο εμπίπτει σ' αυτή την κατηγορία και κατ’ επέκταση υπόκειστε σε κάθε σχόλιο, κριτική και κυρίως έλεγχο. Δεν είναι σπίτι σας ( αν και για

 

εκεί το πάτε). Παραμένετε πάντα υποχρεωμένοι να επιδεικνύετε ότι έγγραφο σας ζητηθεί και όποια πληροφορία και τίποτα περισσότερο. Και βέβαια δεν βρίσκεστε στο απυρόβλητο όπως για χρόνια βαυκαλίζεστε. Ελέγχους θα υποστείτε και πολλούς μάλιστα και καλό είναι να προετοιμάζεστε.

Ο κάθε ένας και κάθε μία δημότης αυτού του δήμου έχει το δικαίωμα να θεωρεί ότι μια ΑΕ - ΟΤΑ υπολειτουργεί κατά την άποψή του/της και ότι υπό την διαχείριση του/της θα υπερ-λειτουργήσει. Τελικά εσείς υπηρετείτε έναν οργανισμό την διαχείριση του οποίου σας αναθέσαμε εμείς οι πολίτες δια του Δημάρχου. Ή μήπως εξυπηρετείτε τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις του κ. Χρυσάφη προκειμένου να επανεκλεγεί;

Φαντάζεστε συνδημότες μου μια κοινωνία όπου κάθε υπηρεσία και κάθε οργανισμός να λειτουργούσε μεροληπτικά; Θα ζούσαμε σε ένα τερατούργημα σε μια κοινωνία Φραγκεστάιν. Μπερδέψετε κύριοι του αυτοκινητοδρομίου τους ρόλους σας και από «υπηρέτες» που θα έπρεπε να είστε μιας ιδέας, που δεν είναι δική σας,  μετατραπήκατε σε «Ανθρώπους του Προέδρου».

Φυσικά και δεν θα μπω στον πειρασμό να σχολιάσω τον τεράστιο όγκο των εκδηλώσεων, όπως διατείνεστε, εξαιτίας του οποίου ασφυκτιά το ημερολόγιο. Άλλωστε τόσο ξέρετε τόσο κάνετε. 

 

Τάσος Χανλίογλου

2 σχόλια:

  1. Ο Χρυσάφης λειτουργεί σαν μικρομεγάλος. Βάζει να απαντούν για αυτόν, ποτε τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραικο και ποτε το κάθε υποχείριο του. Καλά κάνει ο Χρυσάφης και τους βάζει. Αυτοί όμως που υπακούν στις εντολές του αισθάνονται καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χανλιογλου τα γράφει μόνος όλα αυτά ή του τα γράφουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.