Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Μιας και το θίξατε υπάρχουν ερωτήσεις

 


 

 Με ανάρτηση του αυτά μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μέλος του ΔΣ του Αυτοκινητοδρομίου κ Ζίχναλης .Απευθυνόμενος σε υποψήφια δήμαρχο Σερρων ( δεν την ονοματίζει ). Άλλα δύο είναι οι υποψήφιες ή η Τούσκα ή η Μητλιάγκα .Απαντά στις δηλώσεις της οτι υπολειτουργεί το Αυτοκινητοδρόμιο. Παραθέτοντας σειρά στοιχείων τα οποία  καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της υποψήφιας δημάρχου  .Μιας και το έθιξε το θέμα ο κ Ζίχναλης από τα όσα γράφει προκύπτουν και κάποια ερωτήματα.

Βέβαια μπορεί να είναι Α.Ε το Αυτοκινητοδρόμιο ( δεν λειτουργεί με το νομικό καθεστώς που διέπει τους δήμους ) αλλα μεγαλομέτοχος και αυτός που έχει πληρώσει κάποια εκατ για την συντήρηση του είναι ο δήμος 

Γράφει  το μέλος του ΔΣ << Είναι κερδοφόρο χωρίς την οποιαδήποτε οφειλή >>

1. Μπορεί να ενημερώσει τους Σερραιους πόσα είναι αυτά τα κέρδη κατά έτος τα τελευταία πέντε χρόνια .Γιατι μια τέτοια εγκατάσταση και μάλιστα μοναδική σε ολα τα Βαλκάνια θα πρέπει να έχει και τα ανάλογα κέρδη

Γράφει  το μέλος του ΔΣ  <<απασχολεί πλειάδα κόσμο από την πόλη των Σερρών.>>

2. Μπορεί να ενημερώσει τους Σερραιους με ποια διαδικασία έγιναν οι προσλήψεις. Υπήρξε πρόσκληση ενδιαφέροντος .Μια ανακοίνωση στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα 

3. Πόσες είναι οι ετήσιες ανελαστικές δαπάνες της επιχείρησης (μισθοδοσία )

4. Τα τελευταία 10 χρόνια δαπανήθηκαν πολλά χρήματα για την βελτίωση και την συντήρηση των εγκαταστάσεων. Τι μέρος αυτών των δαπανών έγιναν με ίδιους πόρους; του Αυτοκινητοδρομίου. Οχι του δήμου , της ΑΕ

5. Και τελευταίο ο κ Ζίχναλης είναι υπερ της πρόθεσης της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην εύρεση στρατηγικού επενδυτή ( ιδιωτικοποιήση )



Βέβαια στο στρατοπεδο της υποψηφιας δημάρχου που απευθυνεται ο κ Ζίχναλης σήμερα είναι Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 

Η ανάρτηση του κ Ζίχναλη

Έκπληκτος διαβάζω σε ανάρτηση που έκανε υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Σερρών μεταξύ των άλλων ότι το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών υπολειτουργεί. Θα απαντήσω στην κυρία υποψήφια ότι καλά θα ήταν αυτό το μοναδικό σε όλη την Βαλκανική χερσόνησο έργο να μην συμμετέχει στις προεκλογικές κόντρες και ιδιαίτερα εντός των Σερρών και ότι επίσης καλά θα ήταν η κυρία αυτή να έρθει επιτέλους μια φορά στο Αυτοκινητοδρόμιο να δει η ίδια αν υπολειτουργεί, να την ξεναγήσουμε σε κάτι τελείως άγνωστο για αυτή και τέλος να την κεράσουμε έναν καφέ.
Μιας και το έθιξε πάντως, ενημερωτικά θα την αναφέρω ότι το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του τα τελευταία 4 χρόνια ανά έτος :
- Δύο αγώνες αυτοκινήτου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος FIA ( Drift εκ των οποίων ο ένας ο τελικός.
- Ένας αγώνας αυτοκινήτου Πρωταθλήματος Εθνών (με την συμμετοχή 15 κρατών) DRIFT FIA.
- Τρεις αγώνες μοτοσυκλέτας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ( BMU FIM)
- Ένας αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Drift.
- Τρεις αγώνες Dragster μοτοσυκλέτας του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
- Τρεις αγώνες αυτοκινήτου Dragster του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
- Πέντε αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών του Πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας.
- Δύο αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων του Βουλγαρικού Πρωταθλήματος.
- Ένας αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτου του πρωταθλήματος Βόρειας Μακεδονίας ( Σκόπια).
- Ένας Μαραθώνιος διεθνής.
- Πλήθος Track day σε αυτοκίνητο ( τέσσερις) και μοτοσυκλέτα (τέσσερις) .
- Παρουσιάσεις νέων αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών.
- Επισκέψεις κάθε χρόνο από πρώην Παγκόσμιους πρωταθλητές μοτοσυκλέτας.
- Σχολεία ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου
- Αγώνες Super car .
Αγαπητή υποψήφια, το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών υπολειτουργεί τόσο που δεν υπάρχει πλέον ελεύθερο Παρασκευοσαββατοκύριακο όλο το έτος ελεύθερο ενώ είναι πολύ λίγες οι ελεύθερες καθημερινές.
Τέλος σας ενημερώνω ότι στις εγκαταστάσεις του φιλοξενείται η ρομποτική Σερρών με πλήθος πρωταθλημάτων σε διεθνές επίπεδο, σε αυτό δοκιμάζουν και εξελίσσουν πρωτότυπα οχήματα τα Ελληνικά Πανεπιστήμια εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, επίσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Έλληνες αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού που σηκώνουν την Ελληνική σημαία σε διεθνείς αγώνες.
Αγαπητή μου κυρία το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών είναι η κορωνίδα των Σερρών, είναι ο ναός του μηχανοκίνητου αθλητισμού για όλη την Βαλκανική χερσόνησο, είναι ο φορέας που φέρνει πάνω από 100.000 κόσμο τον χρόνο υψηλού βαλαντίου στην πόλη των Σερρών. Είναι κερδοφόρο χωρίς την οποιαδήποτε οφειλή, και απασχολεί πλειάδα κόσμο από την πόλη των Σερρών.
Δεσμεύομαι να σας ξεναγήσω όποτε έρθετε στις μοναδικές του εγκαταστάσεις να το δείτε σε πλήρη λειτουργία να ζήσετε πραγματικά κάτι πρωτόγνωρο και αν μετά από αυτό συνεχίσετε να πιστεύετε ότι υπολειτουργεί θα το δεχτώ.

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να ενημερωθώ απο τον κο ΖΙΧΝΑΛΗ και να δεσμευθεί δημόσια οτι κανένας οικείος ή συγγενής του δεν έχει με την ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ σχέση εξαρτημένης εργασίας. Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.