Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Τα χωριά κείνται μακράν ????

 


 

 

23 και σήμερα πριν να ανοίξουν οι κάλπες και οι υποψήφιοι εντείνουν τον αγώνα τους  και εντός του προεκλογικου τους αγώνα εντάσσονται και οι επισκέψεις σε υπηρεσίες φορείς κ.λ.π. Αυτό που παρατήρησε ο σμπίρος είναι οτι μέχρι στιγμής η υποψήφια δήμαρχος Σερρών κ Μητλιάγκα δεν επισκέφθηκε ούτε ένα χωριό . Οχι οι επισκέψεις σε λαϊκές πανηγύρια και γιορτές. Αλλά επίσκεψη ουσιαστική να βρεθεί να καθίσει και να μιλήσει με τους κατοίκους για το τι τους απασχολεί τι προβλήματα έχουν κ.λ.π .Οι μέρες είναι 24 και τα χωριά 26 έχει στο πρόγραμμα της να τα επισκεφθεί, αν ναι θα προλάβει   ???. Η τα χωριά κείνται μακράν  της πόλης ???

5 σχόλια:

  1. XAXA...σας έχει πιάσει πανικός με τη Μητλιάγκα. Ενώ ο Χρυσαφής που 4 χρόνια ούτε πάτησε καλά ήτανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ ο Χρυσάφης δεν βρήκε 4 χρόνια χρόνο. Θα φάει μαύρο όλο δικό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα το 0 μάχεται το άλλο 0. Αποτέλεμα 2-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξω από την πόλη δεν ξέρει να βγει χάνεται η κυρία, πρέπει να την πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γελάνε κ οι πέρδικες με αυτά που γράφετε ρε ...ενώ ο Χρυσάφης 4 χρόνια περνούσε κ από κει κ τα λέγαν...ρε τι λέτε σας έχει πιάσει πόνος μεγάλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.