Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Απάντηση για τον δρόμο Σερρών - Δράμας

 





Γράφει ως απάντηση ο ενεργός πολίτης Κουλιάλης Ν. Χρήστος,

  1. Είναι λυπηρό που η περιφέρεια έδωσε 5,4εκ (χρήματα των φορολογουμένων) και ο δρόμος βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση.
  2. Η εικόνα μιλάει από μόνη της, τα μπαλώματα 1 εβδομάδα πριν τις εκλογές δεν σβήνουν την σκληρή πραγματικότητα
  3. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά ατυχήματα, εκ των οποίων πολλά θανατηφόρα (σχετική εικόνα με ειδήσεις). Μόνο το φετινό καλοκαίρι 3 νέοι συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους.
  4. Επίσης, γίνονται πολλά ατυχήματα με αδέσποτα σκυλιά (περιοχή Αγγίστας-Λευκοθέας), καθώς ο δρόμος διέρχεται μέσα από κατοικημένες περιοχές (με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των κατοίκων).
  5. Κανένα έργο για οδοφωτισμό δεν έχει γίνει. Η οδήγηση τις βραδινές ώρες είναι δύσκολη και άκρως επικίνδυνη.
  6. Αν και ο δρόμος συνδέει σύνορα Προμαχώνα με λιμάνι Καβάλας και πρωτεύουσες νομών, και θα έπρεπε να πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές (στα πρότυπα της Εγνατίας Οδού), εντούτοις θα μπορούσαν να γίνουν (τουλάχιστον) οι παρακάτω εργασίες στο τμήμα της Περιφέρειας Σερρών (σχετικές εικόνες): 
    1. παράκαμψη Μεσορράχης, μήκους 6,2χλμ
    2. παράκαμψη Λευκοθέας - Αγγίστας, μήκους 4,7χλμ
  7. Έτσι και το κόστος θα ήταν μικρότερο, και η υλοποίηση του έργου πιο γρήγορη.
Προφανώς, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για την κατάσταση της περιφερειακής οδού Σερρών και της Ε.Ο. Σερρών Κιλκίς (τμήμα Λουτρά Σιδηροκάστρου - Κιλκίς).'
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.