Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Πρώτα τα μικρα και μετά τα μεγάλα

 





Αγαπητοί μου συνδημότες, σας παραθέτω τις κάτωθι εικόνες και αναρωτηθείτε τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους. Και για να βοηθήσω σας ενημερώνω, ότι ευθύνη για τα δύο αυτά περιβάλλοντα των εικόνων έχει βεβαίως ο Δήμαρχος.

Στην φιέστα των εγκαινίων εκλογικού του κέντρου εν μέσω οπαδών και μεντόρων υπό των εκτυφλωτικών προβολέων να εξαγγέλλει τα τεραστίων διαστάσεων έργα προς ανάπτυξη της πόλεως και στην άλλη η τραγική πραγματικότητα σε όλο της το μεγαλείο .  Ένα σπίτι ( όπως και άλλα πολλά) επί της Αν.Θράκης, δίπλα σχεδόν στο δικό μου, έτοιμο να καταρρεύσει από μόνο του.

Τα Think Tank του Δήμου για να μας προστατεύσουν από κεραμίδα επί δικαίων και αδίκων σκέφτηκαν να τοποθετήσουν κολωνάκια προειδοποιητικά και μας αναγκάζουν να εγκαταλείψουμε και το ελάχιστο ακόμη  σχεδόν ανύπαρκτο πεζοδρόμιο και με κίνδυνο της ζωής μας να συνεχίσουμε στο οδόστρωμα των 100 και πλέον χιλιομέτρων που για κάποιο λόγο αναπτύσσουν τα αυτοκίνητα κάτωθεν της ζώνης του λυκόφωτος.

Για όσους και όσες τολμηρούς/ες επιμείνουν επί του πεζοδρομίου επικρέματε αυστηρή τιμωρία, αυτή της θανατώσεως  δια της μπετόβεργας που σαν σπάθα προεξέχει της κολώνας. 

 

Εύχομαι μην βρεθούμε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα ενός σώματος να κρέμεται στην μπετόβεργα η οποία ειρήσθω εν παρόδω είναι πακτωμένη.  Τα χειρότερα, για λίγο παρά πάνω στα πλατάνια, στο άλλο ΥΠΕΡ-ΟΠΤΙΚΩΣ.

Τάσος Χανλίογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.