Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Μήπως έχετε ¨¨κοντή μνήμη ¨¨ κ αντιδήμαρχε ????

 



 Με αφορμή την κόντρα των παρατάξεων της Συμμαχίας και των ΕΝΤΟΣ για το θέμα του γηπέδου .Ο αντιδήμαρχος κ Χρυσανθίδης επιτίθεται κατά πρώην συντρόφων του από την παράταξη Φωτιάδη .Τονίζοντας οτι  κάποιοι <<επαναφέρουν την τοξικότητα , το ψέμα, την ημιμάθεια, την λασπολογία, την στρέβλωση της πραγματικότητας και της αλήθειας, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο ότι μπορούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη. >>

 Θυμίζοντας οτι δεν διδάχθηκαν τίποτε από τον κ Φωτιάδη  από το τρόπο λειτουργίας του ως Νομάρχη, ως Δήμαρχο, ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης

Μάλλον ο αγαπητός πλέον Σύμμαχος έχει κοντή μνήμη .Γιατι άπαντες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ θυμούνται τις ατελείωτες κόντρες της παράταξης Φωτιάδη ( μέλος της οποίας ήταν και ο κ Χρυσανθίδης ) με τον τότε δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη . Τα οσα διαδραματιζόταν στις συνεδριάσεις του δημοτικου συμβουλίου .Το οτι ο κ Φωτιάδης δεν ¨¨αναγνώρισε ¨¨ ποτε  το αποτέλεσμα των εκλογων του 2014 οταν έχασε για λίγες ψήφους .

Και για να πάμε στα πιο φρέσκα .Μάλλον ο κ Χρυσανθιδης ξέχασε την σφοδρή επίθεση που είχαν εξαπολύσει το 2019 κατά του τότε υποψηφίου δημάρχου και  τωρινου επικεφαλης της παράταξης που ανήκει κ Χρυσάφη .

Αυτα τα λετε πολιτικό πολιτισμό ????

Να θυμίσουμε ενα δείγμα πολιτικού  πολιτισμου ,τι έλεγε ο κ Χρυσανθίδης  για τον κ Χρυσαφη



 

Η ανάρτηση του κ Χρυσανθίδη

Η ενασχόληση μου με την Τ.Α επί 16 έτη ήταν συνδεδεμένη σε απόλυτο βαθμό με ένα άνθρωπο γνώστη της Τ.Α. τον Στέφανο Φωτιάδη, από τον οποίο έμαθα πάρα πολλά σχετικά με την λειτουργία της, όσον αφορά συμπεριφορές , αντιμετώπιση πολιτικών αντιπάλων, τρόπο αντιπολίτευσης, τοποθετήσεις επί θεμάτων του δήμου στα συλλογικά όργανα πάντα με γνώση του αντικειμένου κλπ. και γενικά διδάχθηκα τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ασκείται η διοίκηση και η αντιπολίτευση.
 
Με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη με τον οποίο έχουμε κοινή πορεία τον τελευταίο χρόνο αλλά και από την αρχή της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ο Δήμαρχος με τον τρόπο λειτουργίας του καθιέρωσε τον πολιτικό πολιτισμό σε όλα τα συλλογικά όργανα του Δήμου,, όπως επίσης αφουγκράστηκε σε μεγάλο βαθμό τις προτάσεις της αντιπολίτευσης πολλές εκ των οποίων υλοποίησε.( με την προηγούμενη δημοτική αρχή αυτό δεν έγινε ποτέ, έτσι για να μην ξεχνάμε).
 
Δυστυχώς σήμερα διαπιστώνω ότι κάποιοι που υπηρέτησαν δίπλα στον Στέφανο Φωτιάδη δεν διδάχθηκαν τίποτε από το τρόπο λειτουργίας του ως Νομάρχη, ως Δήμαρχο, ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης, επαναφέρουν την τοξικότητα , το ψέμα, την ημιμάθεια, την λασπολογία, την στρέβλωση της πραγματικότητας και της αλήθειας, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο ότι μπορούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.
 
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΧΡΥΣΑΦΗ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ , ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.
Εμείς ζητούμε από τους Σερραίους πολίτες να μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους για τα επόμενα 5 χρόνια γιατί ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

6 σχόλια:

  1. Επιλεκτική μνήμη. Κοντή σε καμία περίπτωση. Ο συγκεκριμένος δε ξεχνάει, δε συγχωράει. Το ξέρουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ερώτηαμ είναι
    Ασχολείστε με τον Χρυσανθίδη που εγκατέλειψε την αυτοδιοικητική του παράταξη και τον αρχηγό του και μέντορα του όπως θέλει να τον εμφανίζει Στέφανο Φωτιάδη στην μέση της τετραετίας, και σε χρονικό διάστημα που ο Φωτιάδης έλειπε στην Σικελία?
    Θα μας πει γιατί το έκανε αυτό και εάν το διδάχτηκε?
    Τι αποκόμισε από την μεταγραφή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτηση: Ο κ. Χρυσανθιδης, σχετικά με τα ερωτήματα που έθεσε ο κ. Κουφοτολης Νίκος για το δημοτικό γήπεδο Σερρών, έχει τα κότσια να απαντήσει;
    Θα δώσω δυστυχώς εγώ την απάντηση, διότι ο κύριος Χρυσανθιδης δεν πρόκειται να απαντήσει και δεν πρόκειται να απαντήσει, διότι το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και έχει " λερωμένη την φωλιά του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα κριθεί από τους Σερραίους στην κάλπη.Ευτυχώς όλες οι πράξεις και τα λεγόμενα του,έχουν καταγραφεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να μας πει και αυτός που παράτησε τον δάσκαλο του τον Φωτιάδη όπως λέει και ο ίδιος, για να γίνει αντιδήμαρχος. Γιατί όπως έλεγε στον περίγυρο του βαρέθηκε να είναι στην αντιπολίτευση.
    Αφου περάσει τη λογοκρισία δημοσιευσετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ´ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ´ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ; ΡΕ ΣΕ ΕΙΔΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΗΚΕ !!!!!!!! ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΞΩ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.